RTSO SEÇİMİ İÇİN GURUBUMDA ADAYIM

RTSO SEÇİMİ İÇİN GURUBUMDA ADAYIM S.S.ANZER BAL VE TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİF BAŞKANI OSMAN CİVELEK’ GURUBUMDA ADAYIM’ DEDİ İSMET KÖSOĞLU RİZE- RTSO seçimi için yoğun çalışmalar başlatıldı. Kasım ayında yapılması muhtemel seçimde Gurubunda aday olduğunu söyleyen Anzer Bal Kooperatif Başkanı Osman Civelek destek bekliyorum dedi. 2022 yılında yapılacak RTSO seçimi için gurubunda aday olan Osman Civelek..

Tarih : Okunma : 55 Defa Okundu... Yorum Yap

RTSO SEÇİMİ İÇİN GURUBUMDA ADAYIM

S.S.ANZER BAL VE TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİF BAŞKANI OSMAN CİVELEK’ GURUBUMDA ADAYIM’ DEDİ

İSMET KÖSOĞLU

RİZE- RTSO seçimi için yoğun çalışmalar başlatıldı. Kasım ayında yapılması muhtemel seçimde Gurubunda aday olduğunu söyleyen Anzer Bal Kooperatif Başkanı Osman Civelek destek bekliyorum dedi.

2022 yılında yapılacak RTSO seçimi için gurubunda aday olan Osman Civelek yaptığı açıklamada şunları söyledi’’ Ticaret odası seçimleri yaklaştı aramalar başladı. 4 yıldır ne aradılar ne sordular. Üyesi olduğumuz 1. Meslek Grubunda Anzer balını temsil eden 7 kooperatif olmasına rağmen kooperatif ile alakası olmayanların bizi temsil edeceğine inancım olmadığından diğer kooperatiflerle görüşüp bağımsız aday olma yönünde Güçlü destek aldım’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş