RTEÜ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DAĞCILIK DERSİNİ İKİZDEREDE GÖRDÜ

RTEÜ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DAĞCILIK DERSİNİ İKİZDEREDE GÖRDÜ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-RTEÜ Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinin Dağcılık dersini öğretim görevlisi İmdat Çakır ile beraber İkizdere Rüzgârlı köyünde gerçekleştirdi. İkizdere Rüzgârlı köyündeki doğal kayalarda öğrencilere kayadan iniş, malzeme tanıtımı ve temel dağcılık bilgilerini uygulamalı olarak gösterildi. Sosyal Bilimleri Fakültesinin öğrencileri Dağcılık dersini İkizdere’de görmekten..

Tarih : Okunma : 33 Defa Okundu... Yorum Yap

RTEÜ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DAĞCILIK DERSİNİ İKİZDEREDE GÖRDÜ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-RTEÜ Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinin Dağcılık dersini öğretim görevlisi İmdat Çakır ile beraber İkizdere Rüzgârlı köyünde gerçekleştirdi.

İkizdere Rüzgârlı köyündeki doğal kayalarda öğrencilere kayadan iniş, malzeme tanıtımı ve temel dağcılık bilgilerini uygulamalı olarak gösterildi. Sosyal Bilimleri Fakültesinin öğrencileri Dağcılık dersini İkizdere’de görmekten memnun olduklarını söyleyen Öğretim Görevlisi İmdat Çakır ’Rüzgârlı köyündeki doğal kayalarda öğrencilerimize kayadan iniş, kullanılacak malzemenin tanıtımı ve temel dağcılık bilgilerini uygulamalı gösterdik. Kayadan başarıyla iniş yaptılar. Başarılı olan öğrencilerimizi kutluyorum’ dedi.

Rüzgarlı köyündeki kaya iniş ve malzeme tanıtım çalışmasına toplam 17 öğrenci katıldı.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş