RTEÜ REKTÖRÜ YILMAZ, SAĞLIK PERSONELİ İLE BULUŞTU

RTEÜ REKTÖRÜ YILMAZ, SAĞLIK PERSONELİ İLE BULUŞTU Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Üniversitemiz Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli sağlık personeli ile bir araya geldi. Haber: Bayram Ali Kavalcı Hastanenin Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, sağlık personelinin çalışma şartları, sıkıntıları, talepleri, performansı, hasta ve yakınlarının memnuniyetinin sağlanması, hastaların istek, beklenti ve ihtiyaçlarının giderilmesi, kaliteli ve verimli sağlık..

Tarih : Okunma : 20 Defa Okundu... Yorum Yap

RTEÜ REKTÖRÜ YILMAZ, SAĞLIK PERSONELİ İLE BULUŞTU

Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Üniversitemiz Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli sağlık personeli ile bir araya geldi.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Hastanenin Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, sağlık personelinin çalışma şartları, sıkıntıları, talepleri, performansı, hasta ve yakınlarının memnuniyetinin sağlanması, hastaların istek, beklenti ve ihtiyaçlarının giderilmesi, kaliteli ve verimli sağlık hizmet sunulması konuları ele alındı.

Özellikle sağlık alanının özverili bir şekilde çalışmayı gerektirdiğini ifade eden Rektörümüz, hizmet içi eğitim, fiziki ortamın yenilenmesi, eksikliklerin giderilmesi gibi yapacakları çeşitli düzenlemelerle sağlık personelinin çalışma şartlarının iyileştirileceğini belirtti.

Personelin mevcut sorunlarını, görüş ve taleplerini ilettiği toplantıda Rektörümüz, çözüm önerilerini de dikkate alarak düzenli aralıklarla bu tür toplantılarda bir araya geleceklerini söyledi.

Var olan sorunların farkında olduğunu belirten Rektörümüz, yoğunluktan dolayı personel eksikliği yaşanan birimlere ve noktalara yakın zamanda yeni personel alınacağı müjdesini verdi. Zor şartlarda fedakârca çalışan personeli takdir ettiğini, personelin daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için titiz bir çalışma yürüttüklerini kaydeden Rektörümüz, hizmet kalitesinin ve verimliliğin daha da artması için huzurlu ve donanımlı bir çalışma ortamının oluşturulması gerektiğini ve bunu da sağlayacaklarını ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, çalışma disiplini üst düzeyde olan, hasta ve yakınlarının memnuniyetini önceleyen, bu doğrultuda çaba sarf eden sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Rektörümüz: “İnsan kaynağı, teknolojik donanım ve fiziksel imkânların iyileştirilmesi ya da geliştirilmesi ile tüm sağlık çalışanları olarak daha da gayret gösterip hastalarımıza çok daha kaliteli hizmet sunma çabası içerisinde olacağız. ”dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş