RTEÜ ÖĞRENCİLERİ OVİT DAĞINDA

RTEÜ ÖĞRENCİLERİ OVİT DAĞINDA 700 ÖĞRENCİ 19 MAYIS BAYRAMINI 2640 METRE RAKIMDAKİ OVİT DAĞINDA KUTLADI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-RTE Üniversitesi organizasyonunda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 2640 metre rakımdaki İkizdere Ovit Dağında yaklaşık 700 öğrencinin katıldığı faaliyet yapıldı. Ovit zirvesinde düzenlenen 19 Mayıs Bayramı şenliği hakkında bir açıklama yapan İkizdere Belediye Başkanı Hakan..

Tarih : Okunma : 10 Defa Okundu... Yorum Yap

RTEÜ ÖĞRENCİLERİ OVİT DAĞINDA

700 ÖĞRENCİ 19 MAYIS BAYRAMINI 2640 METRE RAKIMDAKİ OVİT DAĞINDA KUTLADI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-RTE Üniversitesi organizasyonunda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 2640 metre rakımdaki İkizdere Ovit Dağında yaklaşık 700 öğrencinin katıldığı faaliyet yapıldı.

Ovit zirvesinde düzenlenen 19 Mayıs Bayramı şenliği hakkında bir açıklama yapan İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’ RTEÜ öğrencilerimiz 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamasını Ovit Dağında yaptı.19 Mayıs günü Ovit’te hala bu tür etkinlikleri gerçekleştirebilecek kar var, kar kalınlığı yaklaşık 1.5 m. Umuyoruz ki Rize Valiliği, Rize İl Özel İdaresinin yaptığı “Ovit kış Turizm merkezi” mastır planı hayata geçer ve bölgemiz tanıtımına, istihdamına ve gelişimine katkı sunar ondandır ki bu tür etkinlikleri önemsiyoruz ilçemiz her daim gündemde kalıyor. Ve bugün çok güzel bir hava ’da gerçekleşen üniversitemiz öğrencilerinin etkinliğe katıldık. Emeği geçen ve etkinliğe katılan tüm katılımcılara ilçem adına teşekkür ederim’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş