Rizespor üzerinde oyunlar oynanıyor

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle Rizespor üzerinde oyunlar oynanıyor. Federasyon tarafından uygulamaya konulan VAR sistemi ne hikmetse Rizespor maçında çalışmıyor ve bu puanlarımız uçup gidiyor. Haksızlığa uğratılıyoruz. İçerde ve dışarda rakip önemli değil hakem olumsuzlukları olmasa. İstanbul’da FB ve Büyükşehir maçlarında çalınan puanlarımızın hesabını kim verecek. Rizespor konusunda çok duyarlı insanlarımız var. Bunlardan biriside İşadamı Asım..

Tarih : Okunma : 26 Defa Okundu... Yorum Yap

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle

Rizespor üzerinde oyunlar oynanıyor.

Federasyon tarafından uygulamaya konulan VAR sistemi ne hikmetse Rizespor maçında çalışmıyor ve bu puanlarımız uçup gidiyor.

Haksızlığa uğratılıyoruz.

İçerde ve dışarda rakip önemli değil hakem olumsuzlukları olmasa.

İstanbul’da FB ve Büyükşehir maçlarında çalınan puanlarımızın hesabını kim verecek.

Rizespor konusunda çok duyarlı insanlarımız var. Bunlardan biriside İşadamı Asım Çillioğlu kardeşimiz.

Asım Çillioğlu’nun yaraya parmak basan güzel bir yazısını iznini almadan köşeme aldım. Çillioğu’nun yazısı aynen şöyle.

Adaletin bu mu PFDK?

Rizespor’un en son küme düşürülmesi tüm ülkenin gözü önünde hatır ya da para Şikesiyle yapılmış, Savcılık şike konusunda dava açmaya gerek görmeyerek üç il ve tüm futbol severleri zan altında bırakmıştır.

VAR diye bir sistem Var ama bu Rizespor’a yok.

Bu sezon en çok VAR mağduru Rizespor ama sesi çıkmayan Rizespor.

Üstelik sanki kollanan takım Rizespor diye spor kamuoyunda lanse ediliyoruz.

Uyanın beyler hakkınızı arayın, iç saha maçlarında hakemlere yada pozisyon sonrası yumruk sıkmak, agresif olmak size hakkınızı iade etmiyor.

Anayasası ve hukuk sistemi olan bu ülkede en azından haklarınızı arama hakkınızı kullanın.

Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor gibi Riva’yı basmayın! Ancak hukuksal haklarınızı savunun! Rize’de maçlarımızı kaçırmayan Ateş Hatinoğlu gibi avukatlarınız var.

Geçen gafta iki puanımızı çalan VAR bu hafta İstanbul Büyükşehirspor yenilmesine engel olamadı.

Ülkemde gelecek nesiller sanki kayırılıyormuşuz diye Rize ve Rizespor’dan nefret etmesin. Acilen adli yolları kullanın yalandan maçlarda yumruk sıkmayın, agresif davranmayın, hak arama yöntemi bu değil bu olamaz.

Şikâyet merciiniz sosyal medya olmasın görsel ve yazılı basın sizden neden bahsetmiyor bunu sorgulayın.

Aziz Yıldırım gibi canlı yayın kablolarını kestirmeyin, ancak biz Rizeliyiz hak yemez yedirtmeyiz diye dava ve davalar açın. Yediğimiz son ceza hepinize Kapak Olsun

PFDK’dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “1- ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.’nin, 21.04.2019 tarihinde oynanan MEDIPOL BAŞAKŞEHİR FK – ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 6. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 140.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR GÜNEY ÜST A blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine.

İlk yorumu siz yazın