Rizespor Futbol Akademisinde Iletişim Toplantıları Devam Ediyor

Rizespor Futbol Akademisinde Iletişim Toplantıları Devam Ediyor Çayur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezinde akademi direktörlüğü görevine başlayan Fedayi Aksoy altyapı takımlarımızla iletişim toplantıları yapmaya devam ediyor. Yeni haftaya U17 ve U16 takımlarımızın futbolcu ve teknik ekipleriyle “İLETİŞİM” temalı bir toplantıda bir araya gelerek başlayan akademi direktörümüz Fedayi Aksoy önemli konulara değindi.   “Çocuklar;..

Tarih : Okunma : 59 Defa Okundu... Yorum Yap

Rizespor Futbol Akademisinde Iletişim Toplantıları Devam Ediyor

Çayur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezinde akademi direktörlüğü görevine başlayan Fedayi Aksoy altyapı takımlarımızla iletişim toplantıları yapmaya devam ediyor.



Yeni haftaya U17 ve U16 takımlarımızın futbolcu ve teknik ekipleriyle “İLETİŞİM” temalı bir toplantıda bir araya gelerek başlayan akademi direktörümüz Fedayi Aksoy önemli konulara değindi.

 

“Çocuklar; fizyolojik ve psikolojik evrelerde değişiklikler gösterir. Çocukların ve gençlerin her evrede ihtiyaçları da farklıdır. Her yaşın gelişim özellikleri ve öğrenme ihtiyaçları farklı farklı, bu nedenle hem saha içinde hem de saha dışında önce problem çözmeyi öğreteceğiz.

 

Eğitim Konseptimizi; yetiştirme bölümü, geliştirme bölümü, performans ve geçiş bölümü olarak görüyoruz. Eğitim konseptinin amacı: yetiştirilen oyuncuların yeteneklerini en üst seviyeye çıkarmalarını sağlayıp kişiliğini geliştirmesinin desteklenmesidir.

 

Genel olarak altyapı teknik öğretimi çok önemlidir, mükemmel bir teknik uzmanlık olmaksızın taktiksel çeşitliliğe ulaşılamaz.

 

Sonuç olarak; altyapı itibariyle ciddi bir eğitim alanlar yüksek kalitede rekabetçi oyuncu olurlar.”

 



 

 

İlk yorumu siz yazın