Rizespor Akdemi’de Sezon Öncesi Performans Testlerinin İlk Bölümü Başladı.

Rizespor Akdemi’de Sezon Öncesi Performans Testlerinin İlk Bölümü Başladı. Altyapı takımlarımız için sezon öncesi performans testlerinin birinci etabına 16 yaş altı (U16 akademi ligi) takımımız ile başlandı.   Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezinde eğitim gören çocuklarımız, 14 Ağustos Cumartesi günü bu sezonun performans testlerine başladı ve güç yüklemeleri için sporcuların seviyeleri tespit..

Tarih : Okunma : 60 Defa Okundu... Yorum Yap

Rizespor Akdemi’de Sezon Öncesi Performans Testlerinin İlk Bölümü Başladı.

Altyapı takımlarımız için sezon öncesi performans testlerinin birinci etabına 16 yaş altı (U16 akademi ligi) takımımız ile başlandı.



 

Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezinde eğitim gören çocuklarımız, 14 Ağustos Cumartesi günü bu sezonun performans testlerine başladı ve güç yüklemeleri için sporcuların seviyeleri tespit edildi.

 

Dayanıklılık ve sprint testinden geçen U16 takımımız Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Halil İbrahim Çakır yönetiminde ve performans antrenörümüz eşliğindeki testler sonucunda sporcularımızın sürat ve dayanıklılık değerleriyle ilgili gelişmeleri göz önünde bulundurarak antrenman planlamaları yapılacak.

 

İlk yorumu siz yazın