RİZENİN ZAFERİ 

RİZENİN ZAFERİ      GÖZLEM NECATİ DİLİ [email protected] Süper ligin 11. Haftasında Çaykur Rize spor kendi sahasında Antalya sporu konuk etti. Müsabakayı altı bine yakın taraftar izledi.  İki takımında 11 puanları bulunuyordu. Aynı zamanda 6 puanlık bir maçtı. Galip gelen takım puanını 14 de çıkartarak rahat bir nefes alacak yoluna moralli devam edecekti. Nitekim Rize 6 puanlık..

Tarih : Okunma : 92 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZENİN ZAFERİ      GÖZLEM NECATİ DİLİ

[email protected]

Süper ligin 11. Haftasında Çaykur Rize spor kendi sahasında Antalya sporu konuk etti. Müsabakayı altı bine yakın taraftar izledi.  İki takımında 11 puanları bulunuyordu. Aynı zamanda 6 puanlık bir maçtı. Galip gelen takım puanını 14 de çıkartarak rahat bir nefes alacak yoluna moralli devam edecekti. Nitekim Rize 6 puanlık maçı alan taraf oldu. Puanını hanesine yazdıran taraf oldu.

Çaykur Rizespor beklediği golü 26. Dakikada Abarhoun ile bularak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla bitti. 54. Dakikada Çaykur Rizespor kalecisi Tarık Çetin kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Yerine Zafer Görgen girdi.

RİZENİN ZAFERİ

Bu dakikada kalesinde adeta devleşerek Antalya sporun ataklarını karşılayarak gole geçit vermedi. Çaykur Rizespor eksik olmasına rağmen maç bitiminde üç puanı alarak taraftarlarına büyük bir sevinç yaşattı.

Bu maç Rize Kalecisi Zaferin gecesi oldu diyebiliriz. 54. Dakikadan sonra başarılı bir grafik çizerek ilerisi için büyük Ümit vadeden Zafer Rize’nin Zaferi oldu.

Maçta baştan sona kadar mücadele eden özellikle 54. Dakikadan sonra daha çok efor sarf ederek galibiyeti koruyan futbolcuları , teknik heyeti ve başkanı tebrik etmek gerekir diye düşünüyorum.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş