Rize’nin ”Remy”si Var

Süper Lig’in 7.Haftasında H.K. Kayserisporu konuk eden Ç.Rizespor 33.dakikada Remy’nin attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti. Çaykur Didi Stadyumunda oynanan müsabakada maça hızlı başlayan ekip konuk ekip oldu.Henüz 6.dakikada H.K Kayserisporlu oyuncu Kanga gole çok yaklaşsada Gökhan buna izin vermedi.İlk yarım saati karşılıklı ataklarla geçen mücadelede sessizliği Yeşil-Mavililerin tecrübeli golcüsü Loic Remy bozdu.33.dakikada ceza sahası..

Tarih : Okunma : 160 Defa Okundu... Yorum Yap

Süper Lig’in 7.Haftasında H.K. Kayserisporu konuk eden Ç.Rizespor 33.dakikada Remy’nin attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti.

Çaykur Didi Stadyumunda oynanan müsabakada maça hızlı başlayan ekip konuk ekip oldu.Henüz 6.dakikada H.K Kayserisporlu oyuncu Kanga gole çok yaklaşsada Gökhan buna izin vermedi.İlk yarım saati karşılıklı ataklarla geçen mücadelede sessizliği Yeşil-Mavililerin tecrübeli golcüsü Loic Remy bozdu.33.dakikada ceza sahası yayı üstünde topla buluşan Fransız golcü şık bir vuruşla ağları havalandırdı ve takımını 1-0 öne geçirdi.İlk yarı bu sonuçla biterken ikinci yarı daha atak bir görüntü sergileyen H.K Kayserispor beraberlik için yüklenirken defans hattında boşluklar vermeye başladı.Kontraataklarla ikinci golü bulmaya çalışan ev sahibi Ç.Rizespor gol için çok yaklaşsa da müsabaka tek golle sona erdi.Bu sonuçla puanını 11’e yükselten Çaykur Rizespor 5.sıradaki yerini korudu.Haftaya bay geçecek takım olan Atmacalar sonraki hafta deplasmanda Hataysporun konuğu olacak.

Mini Yorum

Geçen haftaki Sivas galibiyetinin ardından içerde alınacak 3 puanını çok önemli olduğunu geçen hafta söylemiştim.Kayseri aslında kadro olarak ofansif ve saldırgan bir ekip olmasına rağmen henüz bunun meyvesini göremediler.Rizespor ise geç açıldı pir açıldı.Kara bulutların bir bir dağıldığını görmek daha bir güzel.Bu takım 5 haftadır yenilmiyor üstelik son 3 maçta da galip.Artı parantez tabi ki Remy’ye.Yaşıyla ve özellikle imza attığı zaman sözde ”kronik sakat” dedikodularını bir kalemde silip attı.Halihazırda 6 golü olduğunuda buraya ekleyelim.Haftaya Bay geçip sonra deplasmanda lige iyi giriş yapıp sonra düşüşe geçen ve son 2 maçında Covid-19 vakasıyla uğraşan Hatayspor var.Bu havayı korumak çok önemli.Bence zirveye Yeşil-Mavi renk çok yakıştı…

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş