RİZENİN BİRÇOK MAHALLESİNDE ESKİ SU VE KANALİZASYON HATLARI YENİLENİYOR

RİZENİN BİRÇOK MAHALLESİNDE ESKİ SU VE KANALİZASYON HATLARI YENİLENİYOR Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Belediyeciliğin görünmeyen ama büyük önem taşıyan alt yapı çalışmalarını inceledi. Başkan Metin, bu yöndeki çalışmaların geceli gündüzlü devam ettiğini söyledi. Haber: Bayram Ali Kavalcı Birçok kurumla müşterek çalışmalarımızı koordineli bir şekilde sürdürüyoruz. Rize Belediyesi; Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü,..

Tarih : Okunma : 63 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZENİN BİRÇOK MAHALLESİNDE ESKİ SU VE KANALİZASYON HATLARI YENİLENİYOR

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Belediyeciliğin görünmeyen ama büyük önem taşıyan alt yapı çalışmalarını inceledi. Başkan Metin, bu yöndeki çalışmaların geceli gündüzlü devam ettiğini söyledi.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Birçok kurumla müşterek çalışmalarımızı koordineli bir şekilde sürdürüyoruz.

Rize Belediyesi; Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, İmar Müdürlüğü, Makine İkmal Müdürlüğü, Karadeniz Doğal Gaz, Tedaş ve çok sayıda kurum koordinasyonuyla ilgili mahalle muhtarlıkları, alt ve üst yapı çalışmalarını yürütmeye devam ediyor.

Başkan Metin, Yenileme çalışmalarında halkın duyarlılıkları için tüm mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Ziraat yokuşu ve Yeniköy mahallesinde Altyapı ve üst yapı çalışmalarını yerinde görerek ilgili birim amirlerinden bilgi aldı. Çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi için gayret gösterildiğini söyleyen Başkan METİN, “Bütün alt yapı ve üst yapı çalışmalarında yer yer su, elektrik, doğal gaz kesintileri yaşandı. Çalışmalar aşamasında yol bölümleri ulaşıma kapatıldı. Belli zorluklar yaşanmış olsa da duyarlılıkları için mahalle sakinlerine çok teşekkür ederim. Belediyeciliğin, görünmeyen ama büyük önem taşıyan bu yönde hizmetleri de olmak zorunda ve bu yönde çalışmalarımız geceli-gündüzlü devam ediyor edecektir” dedi.

İlk yorumu siz yazın