RİZELİLER HAMSİ ve MUHLAMA GÜNÜ 5.KEZ ANKARADA

  İSMET KÖSOĞLU   ANKARA-Ankara Rizeliler Federasyonun 25-29 Ocak günlerinde düzenlediği 5.Rizeliler Hamsi ve Muhlama günü yoğun bir katılımla yapıldı. Ankara Rizeliler Federasyonu Başkanı İdris Kansızoğlu 25-29 Ocak günlerinde Ankara’daki Rizelilerin 5.buluşmasında katılımcılara 5 Ton Hamsi ve Rize Muhlaması ikram edildi dedi. Federasyon Başkanı İdris Kansızoğlu yaptığı açıklamada’’ Altınpark Expo Center Fuar Alanı’da yapılan 5.Hamsi..

Tarih : Okunma : 27 Defa Okundu... Yorum Yap

 

İSMET KÖSOĞLU

 

ANKARA-Ankara Rizeliler Federasyonun 25-29 Ocak günlerinde düzenlediği 5.Rizeliler Hamsi ve Muhlama günü yoğun bir katılımla yapıldı.

Ankara Rizeliler Federasyonu Başkanı İdris Kansızoğlu 25-29 Ocak günlerinde Ankara’daki Rizelilerin 5.buluşmasında katılımcılara 5 Ton Hamsi ve Rize Muhlaması ikram edildi dedi. Federasyon Başkanı İdris Kansızoğlu yaptığı açıklamada’’ Altınpark Expo Center Fuar Alanı’da yapılan 5.Hamsi ve Muhlama gününe yoğun bir katılım olurken Rize’nin 12 ilçesinin de ayrı stantlarda yer alarak davetlilere Hamsi ve Muhlama ikramı edilmesi memnunlukla karşılandı. Yerel sanatçılarımızın konserleri ilgi gördü. Şenliğimize Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Bala Belediye Başkanı Ahmet Burhan, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım vatandaşlar ve birçok bürokrat etkinliğimizi ziyaret etmiştir. Rizeliler Federasyonu olarak katılan bütün misafirlerimize teşekkür ederiz. 5 .Rizeliler buluşmasında Şenliğimizde Muhlama yanında Rize’den getirdiğimiz yaklaşık 5 ton hamsi ikramında bulunduk’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş