RİZEDE TAKSİ’DE ZAMLANDI

RİZEDE TAKSİ’DE ZAMLANDI ŞÖFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAFI BAŞKANI TURAN AKBULUT’’ %100 GİRDİLER SONUCU ZAM KAÇINILMAZ ’’ İSMET KÖSOĞLU RİZE-Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Turan Akbulut bütün girdilere %100 artış olmuşken bizde Taksilere zam vermek zorunda kaldık dedi. Başkan Turan Akbulut yaptığı açıklamada’’Taksimetrelere en son zam alınan tarihten bu yana akaryakıt fiyatlarına gelen % 100..

Tarih : Okunma : 61 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZEDE TAKSİ’DE ZAMLANDI

ŞÖFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAFI BAŞKANI TURAN AKBULUT’’ %100 GİRDİLER SONUCU ZAM KAÇINILMAZ ’’

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Turan Akbulut bütün girdilere %100 artış olmuşken bizde Taksilere zam vermek zorunda kaldık dedi.

Başkan Turan Akbulut yaptığı açıklamada’’Taksimetrelere en son zam alınan tarihten bu yana akaryakıt fiyatlarına gelen % 100 artış, lastik, trafik sigortası, yedek parça ücretleri, araçların periyodik bakım ücretleri vb. giderlerde aynı oranda artış göstermesi nedeniyle mecburi olarak tarife değişikliğine yapmak zorunda kaldık. Şahsım Yönetim Kurulum ve Genel Sekreterimizle beraber yaklaşık olarak bir buçuk aydır taksimetre fiyatlandırması üzerine emek sarf edip hem Esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın mağdur olmayacağı bir tarife üzerine karar kıldık. Ayrıca daha önceki yıllarda Rize merkezde ayrı ilçelerde ayrı uygulanan taksimetre tarifeleri vatandaşlarımızca kafa karışıklığına neden olmaktaydı. Bu konuyla ilgili de yaptığımız çalışma neticesinde İlçelerimizdeki Şoförler Odaları Başkanlarıyla bir araya gelerek il merkezinde uygulanan taksimetre tarifeleri ilçelerde de uygulanmasına ortak karar kıldık. Taksimetre tarife kararımıza verdikleri desteklerden dolayı Birlik Başkanım Güven Aksoy ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederim. Yeni Tarifemiz esnaflarımıza hayırlı olsun.’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş