RİZEDE ŞENOL BİROLUN JUBİLE MAÇINDAN BİR KARE

YILLARIN NOSTALJİ RESİMLERİ 1971-1972 RİZEDE ŞENOL BİROLUN JUBİLE MAÇINDAN BİR KARE Şenol Birol un jübile maçı 1971- 1972 senesi  Rize sporlu Erdem ve Musa, Fenerbahçe nin efsane ismi Cemil Turan, Şenol Birol’un Jübile maçında Rize’de Atatürk stadında oynanan Türkiye Şöhretler Karması ile Karadeniz karması karşılaştı. Türkiye Karması Karadeniz karmasını 8-6 mağlup etti. Türkiye Şöhretler karmasında..

Tarih : Okunma : 291 Defa Okundu... Yorum Yap

YILLARIN NOSTALJİ RESİMLERİ 1971-1972

RİZEDE ŞENOL BİROLUN JUBİLE MAÇINDAN BİR KARE

Şenol Birol un jübile maçı 1971- 1972 senesi

 Rize sporlu Erdem ve Musa, Fenerbahçe nin efsane ismi Cemil Turan, Şenol Birol’un Jübile maçında Rize’de Atatürk stadında oynanan Türkiye Şöhretler Karması ile Karadeniz karması karşılaştı. Türkiye Karması Karadeniz karmasını 8-6 mağlup etti.

Türkiye Şöhretler karmasında Fenerbahçe’den Cemil Turan, Beşiktaş’tan Yusuf Tuna oğlu Trabzon spordan Necmi Perekli ve Rize spordan Şenol Birol Fenerbahçe’den Birol Pekel, Şenol Birol ile Birol Pekel Fenerbahçe’de ve Beşiktaş’ta yıllarca aynı takımda birlikte futbol oynadılar.

 Yıllarca meşin topun peşinden koşan Futbola gönül veren Resimleri ve bilgileri Okul arkadaşım, çalışma arkadaşım Azaklı hoca köyünden Durmuş Ali Usta tarafından bana ulaştı. Yazacak çokça Nostalji haberlerimizi ve resimleri zaman içerisinde paylaşacağız. Arşivini bizlerle paylaştığı için Durmuş Ali kardeşime teşekkürler

HABER: İLYAS VE ÖMER YILMAZ

MODERATÖR: BECATİ DİLİ

İlk yorumu siz yazın