Rize’de Köseoğlu,Köse,Kösoğlu, Ailesi Sosyal ve Kültür Yardımlaşma Derneğinden Kan Bağış Kampayası

Merkezi İstanbul’da olan Türkiye genelinde Dernekleşerek en kalabalık akraba unvanını kazanan, Köseoğlu, Köse Kösoğlu Ailesi Sosyal ve Yardımlaşma Derneği tarafından Kızılay için Rize’de ikinci kez kan bağışı kampanyası yapılacak.. Konu ile ilgili Köseoğlu, Köse Kösoğlu Ailesi sosyal ve Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Kösoğlu yaptığı açıklamada: Geçen yıl 22 Ocak’ta ilk kez Rize’de yaptığımız Kızılay’a..

Tarih : Okunma : 117 Defa Okundu... Yorum Yap

Merkezi İstanbul’da olan Türkiye genelinde Dernekleşerek en kalabalık akraba unvanını kazanan, Köseoğlu, Köse Kösoğlu Ailesi Sosyal ve Yardımlaşma Derneği tarafından Kızılay için Rize’de ikinci kez kan bağışı kampanyası yapılacak..

Konu ile ilgili Köseoğlu, Köse Kösoğlu Ailesi sosyal ve Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Kösoğlu yaptığı açıklamada: Geçen yıl 22 Ocak’ta ilk kez Rize’de yaptığımız Kızılay’a kan bağışı kampanyamızı, 2022 yılında da, daha geniş kapsamlı bir şekilde yapmayı planladık. “Kan vermek Can kurtarmaktır” Tüm soydaşlarımızı, akrabalarımızı ve tüm duyarlı Rize halkını 28 Ocak Cuma günü 09-19.00 saatleri arasında 15 Temmuz Cumhuriyet meydanında yapılacak kan bağışı kampanyasında bekliyoruz diyerek sözlerini tamamladı.

Rize’de, İsmet Kösoğlu, Filiz Köseoğlu ve Osman Köseoğlu’nun katkı yaptığı organizasyon ile ilgili, Osman Köseoğlu yaptığı açıklamada: Geçen yılın son ayında yapılan kongre ile yeni bir yapılanma ile Başkanlığa getirilen İbrahim Köseoğlu Başkanlığındaki Derneğimiz yılın en büyük Sosyal projesini Rize’de gerçekleştirecek.

Bu konu ile ilgili kan bağışı kampanyasının yapılacağı, 15 Temmuz Cumhuriyet Meydanı’nı Rize Belediyesi tahsis etti. Ayrıca ses düzeni ve teknik anlamda bize katkılar yaptılar.

Bunun haricinde, Cuma günü sabahleyin saat 09.00 ‘da hemen meydanın bitişiğinde Kızılay kan alma otobüsü hazır bekleyecek, bu soğuk havada, milletimizin gönlünü her daim sıcak tutan, ÇAYKUR Çay aracı da, orada olup, gün boyu vatandaşlarımıza çay ikramında bulunacak.

Pazartesi günü, İsmet Köseoğlu ile birlikte önce, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, ardından Rize Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet patlak, Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ziyaret edilerek, kendilerini bu önemli etkinliğe davet edildi.

Bugün de CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Tuncay Maşalacı ziyaret edilerek federasyon olarak kendileri davet edildi.

Kan bağış kampanyasının yapılacağı Cuma gününe kadar, Rize de başta diğer STK’lar Belediye Başkanları ve diğer kurum amirleri ve Vatandaşlar davet edilecek.

Bu önemli sosyal etkinliğe maddi ve manevi olarak katkı yapıp desteklerini esirgemeyen her kese Köseoğlu, Köse Kösoğlu Ailesi sosyal ve kültür yardımlaşma derneği adına teşekkür ediyoruz..

Not: Resmi açılış saat 13.30’da

Osman Köseoğlu

aktuel53

www.rizevizyon.com

İlk yorumu siz yazın