Rize’de heyelan

Rize’de heyelan Rize Merkez Akarsu Köyü’nde dün gece yaşanan heyelanda yamaçtan kopan kayalar köy yolunu ulaşıma kapattı. Ekiplerin müdahalesi ile yol yeniden ulaşıma açıldı. HABER:ARZU ERBAŞ Heyelan dün gece saat 24 sıralarında merkez Akarsu Köyü’nde yaşandı. Temel Gür’ün evinin arkasındaki yamaçta yaşanan heyelanda büyük bir gürültüyle kopan kaya ve toprak kütlesi köy yolunu ulaşıma kapattı…

Tarih : Okunma : 19 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize’de heyelan
Rize Merkez Akarsu Köyü’nde dün gece yaşanan heyelanda yamaçtan kopan kayalar köy yolunu ulaşıma kapattı. Ekiplerin müdahalesi ile yol yeniden ulaşıma açıldı.
HABER:ARZU ERBAŞ
Heyelan dün gece saat 24 sıralarında merkez Akarsu Köyü’nde yaşandı. Temel Gür’ün evinin arkasındaki yamaçta yaşanan heyelanda büyük bir gürültüyle kopan kaya ve toprak kütlesi köy yolunu ulaşıma kapattı. Elektrik direğini de sürükleyen heyelanın Temel Gür’ün evine girmemesi büyük bir faciayı önledi. Haber verilmesi ile olay yerine yönlendirilen ekipler güvenlik önlemi alarak yolu temizleyip ulaşıma açtı.
Köy sakinleri sürekli heyelan yaşanan bu nokta üzerinde gerekli tedbirlerin alınarak istinat duvarı yapılmasını istiyor.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş