RİZEDE GOL SESİ ÇIKMADI

RİZEDE GOL SESİ ÇIKMADI ÇAYKUR RİZESPOR 0-0 FATİH KARAGÜMRÜK Bülent Uygun Çaykur Rizespor’a geldiğinde Atmacaların 28 puanı vardı. İki haftada galip gelerek altı puan hanesine yazdırarak puanı 34 oldu  Bu hafta da galip gelerek seriyi sürdürmek istediler. Bazen hesaplar uymuyor. Bülent Uygun Çaykur Rizespor’da iki maçında altı puan alarak iki seri yakaladı bu haftada galip..

Tarih : Okunma : 70 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZEDE GOL SESİ ÇIKMADI

ÇAYKUR RİZESPOR 0-0 FATİH KARAGÜMRÜK

Bülent Uygun Çaykur Rizespor’a geldiğinde Atmacaların 28 puanı vardı. İki haftada galip gelerek altı puan hanesine yazdırarak puanı 34 oldu

 Bu hafta da galip gelerek seriyi sürdürmek istediler. Bazen hesaplar uymuyor.

Bülent Uygun Çaykur Rizespor’da iki maçında altı puan alarak iki seri yakaladı bu haftada galip gelerek galibiyet serisini sürdürmek istiyordu. İlk yarıda gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıda Skoda 56. Dakikada çift sarı kart ile kırmızı kart görerek oyun dışı kalarak bu dakikadan sonra takımını bir eksik bıraktı. Müsabaka sonunda sahadan gol sesi çıkmadı.

Her iki takımda birer puan hanesine yazdırdılar. Böylece iki galibiyet serisinden sonra Çaykur Rizespor üç haftada yedi puan toplayarak üç haftalık da bir seri yakalamış oldu.

HABER: MEHMET ÖZYAMAN

İlk yorumu siz yazın