Rize’de Geleceğiniz Emniyette 2019 Projesi, Protokolü İmzalandı

Rize’de Geleceğiniz Emniyette 2019 Projesi, Protokolü İmzalandı Çocuk ve gençleri Sosyal Koruma Ve Destek Programı tarafından desteklenen ve Rize İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanarak yürütülen “GELECEĞİNİZ EMNİYETTE 2019” projesi için Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak ve İŞKUR İl Müdürü Hasan Kiraz Rize Emniyet Müdürlüğünde bir..

Tarih : Okunma : 28 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize’de Geleceğiniz Emniyette 2019 Projesi, Protokolü İmzalandı

Çocuk ve gençleri Sosyal Koruma Ve Destek Programı tarafından desteklenen ve Rize İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanarak yürütülen “GELECEĞİNİZ EMNİYETTE 2019” projesi için Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak ve İŞKUR İl Müdürü Hasan Kiraz Rize Emniyet Müdürlüğünde bir araya gelerek protokol imzalandı

Proje kapsamında imzalanan İşbirliği Protokolü ile; maddi açıdan dezavantajlı 18-24 yaş aralığındaki 20 gencimize “Erzincan Çelik Kalem Bakır İşleme Ve Süsleme” kursu ve yine maddi açıdan dezavantajlı 18-24 yaş aralığındaki 12 gencimize “Ahşap Ağaç Oymacılığı” kursu verilmesi planlanmaktadır.

Verilmesi planlanan kurslar sayesinde gençlerimizin boş zamanlarını etkin kullanabilmesi, unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarını öğrenerek meslek edinebilmeleri ve aynı zamanda cep harçlıklarını çıkartabilmeleri amaçlanmaktadır.

“Erzincan Çelik Kalem Bakır İşleme Ve Süsleme” kursumuz 248 saatlik bir programla 20 kursiyere; “Ahşap Ağaç Oymacılığı” kursu ise 664 saatlik bir programla 12 gencimize ulaşılması hedeflenmektedir.

Kurslar 01/07/2019 tarihinde verilmeye başlanacak olup kursiyerlere günlük 40 TL cep harçlığını İŞKUR, usta öğreticilerinin ücretini ise Milli Eğitim Müdürlüğü, kurs için ihtiyaç duyulan malzemeler ise Rize Emniyet Müdürlüğü tarafından karşılanacaktır.

Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman,İş Kur İl Müdürü Hasan Kiraz ve Rize Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak ,yapılan bu önemli protokol’un kurs görecek gençlerimize ve Rizemize hayırlı olsun temennisinde bulundular

Osman Köseoğlu

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş