Rize’de “Ben Olsaydım” temalı bağımlılıkla mücadele çalıştayı düzenlenecek

Rize’de “Ben Olsaydım” temalı bağımlılıkla mücadele çalıştayı düzenlenecek   Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları kapsamında Valiliğimiz koordinasyonunda ilimizdeki sorunların ve çözüm önerilerinin rahatlıkla dile getirilebileceği “ben olsaydım” etiketi kullanılarak İsmail Kahraman Kültür Merkezinde 26-27 Nisan tarihlerinde Bağımlılıkla Mücadele Çalıştay’ı düzenlenecektir. 26 Nisan Salı günü saat 10.30’da Sayın Valimiz Kemal ÇEBER’ in açılış konuşmasıyla başlayacak olan program, Bağımlılıkla..

Tarih : Okunma : 16 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize’de “Ben Olsaydım” temalı bağımlılıkla mücadele çalıştayı düzenlenecek

 

Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları kapsamında Valiliğimiz koordinasyonunda ilimizdeki sorunların ve çözüm önerilerinin rahatlıkla dile getirilebileceği “ben olsaydım” etiketi kullanılarak İsmail Kahraman Kültür Merkezinde 26-27 Nisan tarihlerinde Bağımlılıkla Mücadele Çalıştay’ı düzenlenecektir.

26 Nisan Salı günü saat 10.30’da Sayın Valimiz Kemal ÇEBER’ in açılış konuşmasıyla başlayacak olan program, Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları ve gönüllü kişilerin katılımı ile gerçekleştirilecektir. Çalıştaya gönüllü olan tüm halkımızı davet ediyoruz.

İlk yorumu siz yazın