-RİZE2DE İLK OLAN GÖZETMENSİZ SINAV BAŞARIYLA YAPILDI

-İKİZDERE FAZLİYE TURANLI LİSESİNDE BİR İLK -RİZE2DE İLK OLAN GÖZETMENSİZ SINAV BAŞARIYLA YAPILDI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Fazliye Hüseyin Turanlı Çok Programlı Anadolu Lisesinde Milli Eğitim Bakanının tavsiye ettiği ‘Gözetmensiz Sınav ’uygulaması başarıyla yapıldı. Lisede yapılan sınav hakkında bir açıklama yapan Okul Müdürü Murat Boz ‘Millî Eğitim Bakanımız Sn. Ziya Selçuk okul müdürleriyle yaptığı bir toplantıda “Bir..

Tarih : Okunma : 25 Defa Okundu... Yorum Yap

-İKİZDERE FAZLİYE TURANLI LİSESİNDE BİR İLK

-RİZE2DE İLK OLAN GÖZETMENSİZ SINAV BAŞARIYLA YAPILDI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Fazliye Hüseyin Turanlı Çok Programlı Anadolu Lisesinde Milli Eğitim Bakanının tavsiye ettiği ‘Gözetmensiz Sınav ’uygulaması başarıyla yapıldı.

Lisede yapılan sınav hakkında bir açıklama yapan Okul Müdürü Murat Boz ‘Millî Eğitim Bakanımız Sn. Ziya Selçuk okul müdürleriyle yaptığı bir toplantıda “Bir okul gözetmensiz sınav yapsın ve ben varım desin” açıklamasından sonra okulumuz İkizdere Fazliye Hüseyın Turanlı çok programlı Anadolu Lisesi olarak 9.sınıflarda bu uygulamayı başlattık. Öğrencilerimizin güven duygusu kazanmasında bu uygulamanın büyük katkısı olacağı kanaatindeyiz. Şimdilik 9.sınıflarda başlattığımız bu uygulamayı okulun tamamına yaymayı planlıyoruz. Bu sayede sorumluluk sahibi ve birbirine güven duyan nesiller yetiştirmeyi hedefliyoruz. Öğrencilerimiz bize güveniyor biz öğrencilerimize güveniyoruz. Başarılı olmak için karşılıklı güven şart’dedi.

İlk yorumu siz yazın