RİZE YEŞİLAY KURUCU HEYETİNDEN JANDARMA KOMUTANI VE RTE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNE ZİYARET

RİZE YEŞİLAY KURUCU HEYETİNDEN JANDARMA KOMUTANI VE RTE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNE ZİYARET Yeşilay Cemiyeti Rize Şubesi Kurucu Heyeti Başkanı Harun Mertoğlu ve beraberinde Kurucu Heyet üyeleri Yasemin Suyabatmaz, Bayram Ali Kavalcı, Selim Kandemir ve Mehmet Aydın Delal, Rize İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay İsmet Cansaran ve RTE Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Karaman’ı makamlarında ziyaret ederek,..

Tarih : Okunma : 25 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE YEŞİLAY KURUCU HEYETİNDEN JANDARMA KOMUTANI VE RTE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNE ZİYARET

Yeşilay Cemiyeti Rize Şubesi Kurucu Heyeti Başkanı Harun Mertoğlu ve beraberinde Kurucu Heyet üyeleri Yasemin Suyabatmaz, Bayram Ali Kavalcı, Selim Kandemir ve Mehmet Aydın Delal, Rize İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay İsmet Cansaran ve RTE Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Karaman’ı makamlarında ziyaret ederek, yıllar sonra Yeşilay Rize Temsilciliğinin, Yeşilay Rize Şubesi olarak kurulması çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktardılar. Yeşilay’ın bundan böyle Rize ve il genelinde çok daha kapsamlı yapacağı çalışmalarla ilgili karşılıklı fikir teatisinde bulundular. 2006 yılından 2014 yılının sonuna kadar Yeşilay Cemiyeti Rize İl Temsilciliği olarak, Bayram Ali Kavalcı ve bir kaç gönüllü isimlerden oluşan çalışmaların ardından, Yeşilay’ın 2015 yılından itibaren Yeşilay Rize Şubesi olarak çok daha kapsamlı hizmetlere vermeye başlayacağı ifade edildi.

Yeşilay Rize Şubesi Kurucu Başkanı Harun Mertoğlu, “Yüzyıla yakın süredir Türkiye Yeşilay Cemiyeti, tüzüğündeki ifadeyle, “gençliğe ve topluma zarar veren bütün zararlı alışkanlıklarla mücadele etmek, millî kültürüne bağlı nesiller yetiştirmek” amacıyla faaliyet göstermektedir. Bu gayeyle toplumun her kesimiyle kucaklaşarak vicdan sahibi herkesin desteğiyle, kanun ve kuralların ötesinde bir gönüllülük ilişkisiyle fertlerin ve milletlerin bedenen ve ahlaken çökmesine neden olan bütün kötülüklerle mücadele etmektedir. Şehrimizin iki önemli kuruluşu olan, İl Jandarma Komutanlığımızın ve RTE Üniversitemizin siz değerli yöneticileriyle bundan böyle yapacağımız çalışmalarımızda bu zaman kadar olduğu gibi, bundan sonarda destek ve bilgilerinize ihtiyacımız ifade ederken, Yeşilay Cemiyetimize ve yeni yönetimine göstermiş olduğunuz yakın ilgiye teşekkür ederiz. “dedi.

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş