-RİZE VALİSİ KEMAL CEPER (Rİ-GA-DER)RİZE GAZETECİLER DERNEĞİ VE ZÜMRÜT RİZE GAZETESİNİ ZİYARET ETTİ.

-RİZE VALİSİ KEMAL CEPER (Rİ-GA-DER)RİZE GAZETECİLER DERNEĞİ VE ZÜMRÜT RİZE GAZETESİNİ ZİYARET ETTİ. 2 AYRI ZİYARET RESMİ İSMET KÖSOĞLU-RİZE ZÜMRÜT-Foto Rize Valisi Kemal Ceper Rİ-GA-DER Rize Gazeteciler Derneği ve Zümrüt Gazetesini ziyaret etti. Rize’nin ilk ofset ve vasıflı Gazetesi olan Zümrüt Rize’nin Atatürk Caddesindeki merkez idari bürosuna gelen basın dostu Rize Valisi Kemal Ceper burada..

Tarih : Okunma : 87 Defa Okundu... Yorum Yap

-RİZE VALİSİ KEMAL CEPER (Rİ-GA-DER)RİZE GAZETECİLER DERNEĞİ VE ZÜMRÜT RİZE GAZETESİNİ ZİYARET ETTİ.

2 AYRI ZİYARET RESMİ

İSMET KÖSOĞLU-RİZE ZÜMRÜT-Foto

Rize Valisi Kemal Ceper Rİ-GA-DER Rize Gazeteciler Derneği ve Zümrüt Gazetesini ziyaret etti.

Rize’nin ilk ofset ve vasıflı Gazetesi olan Zümrüt Rize’nin Atatürk Caddesindeki merkez idari bürosuna gelen basın dostu Rize Valisi Kemal Ceper burada gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Faik Bakoğlu, Başyazarı İsmet Kösoğlu, Muhabirlerimizden Ömer Yılmaz, Osman Köseoğlu, Necati Dili ile sohbet ederek yerel basının İlimize katkısı ve Rizespor’un son Akhisar galibiyeti konusunda sohbette bulundular.

Zümrüt Gazetesinin ardından kısa ismiş Rİ-GA-DER olan Rize Gazeteciler Derneğine de iadei ziyarette bulunan Vali Kemal Ceper burada da Başkan Faik Bakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle dernek çalışmaları, yerel basının sorunları konusunda sohbette bulundular. Dernekteki bu görüşmede Rİ-GA-DER 2.Başkanı ve Yeni Çayeli Gazetesi Sahibi A.Talip Saklı, Dernek üyesi ve Rizevizyon sitesi imtiyaz sahibi Osman Köseoğlu ’da katılan arkadaşlarımız oldu. Muhabirimiz Ömer Yılmaz amatör sporcunun ve amatör sporun yaşadığı sıkıntıları konusunda Valimiz Kemal Ceper’e güzel açıklamada bulundu.

Bu iki ziyarette Rize Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Hakan Dedebağ’da katılarak ayrı bir renk kattı. J.Kd. Alb. Hakan Dedebağ yaptığı kısa konuşmada ’tüm basınla her zaman olduğu gibi güzel diyalog içindeyiz ’dedi.

Zümrüt Rize ve Rize Gazeteciler Derneğindeki ziyarete Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Kalyoncu ve Çayeli Bakır A.Ş.Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Cemil Yarıkan iştirak ederek katkıda bulundular.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş