RİZE VALİSİ ÇEBER’DEN ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM’E ZİYARET

RİZE VALİSİ ÇEBER’DEN ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM’E ZİYARET Rize Valisi Kemal Çeber, Çaykur Genel Müdürlüğüne atanan Yusuf Ziya ALİM’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Rize Valisi Kemal Çeber, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğüne gerçekleştirmiş olduğu ziyarette, Çaykur Genel Müdürlüğüne atanan, Yusuf Ziya Alim’i tebrik ederek, Çaykur’da yapılan çalışmalar hakkında Genel Müdür Alim’le bilgi paylaşımında bulundu. HABER: BAYRAM..

Tarih : Okunma : 38 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE VALİSİ ÇEBER’DEN ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM’E ZİYARET

Rize Valisi Kemal Çeber, Çaykur Genel Müdürlüğüne atanan Yusuf Ziya ALİM’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Rize Valisi Kemal Çeber, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğüne gerçekleştirmiş olduğu ziyarette, Çaykur Genel Müdürlüğüne atanan, Yusuf Ziya Alim’i tebrik ederek, Çaykur’da yapılan çalışmalar hakkında Genel Müdür Alim’le bilgi paylaşımında bulundu.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Vali Çeber, ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede Covid-19 Pandemi sürecinde Çaykur Genel Müdürlüğünün çok başarılı çalışmalara imza attığını vurgulayarak; “ Başta ilimiz olmak üzere D.Karadeniz Bölgesinin dört ilinde yapılan çay tarımı çok önemli ve kıymetli bir mahsulümüz. Yaşamış olduğumuz pandemi sürecinde çay tarımının aksamaması ve vatandaşlarımızın herhangi bir şekilde mağduriyet yaşamamaları adına Çaykur Genel Müdürlüğümüz çalışanları ile birlikte çok başarılı bir süreç yürüttü. Kendilerine teşekkür ediyorum. “ dedi.

Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya ALİM, “Rize Valisi sn. Çeber’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, şahsım ve teşekkülümüz mensupları adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş