RİZE VALİSİ BU YILDA KURBANINI TÜRKİYE DİYANET VAKFINA BAĞIŞLADI

RİZE VALİSİ BU YILDA KURBANINI TÜRKİYE DİYANET VAKFINA BAĞIŞLADI Rize’de “Vekâletle Kurban Bağışı Programına” ilk bağış, geçen yıl olduğu gibi bu yılda Vali Kemal Çeber’den geldi Rize Valisi Kemal Çeber, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla başlatılan “2020 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programına” destek vererek kurban bağışında..

Tarih : Okunma : 25 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE VALİSİ BU YILDA KURBANINI TÜRKİYE DİYANET VAKFINA BAĞIŞLADI

Rize’de “Vekâletle Kurban Bağışı Programına” ilk bağış, geçen yıl olduğu gibi bu yılda Vali Kemal Çeber’den geldi

Rize Valisi Kemal Çeber, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla başlatılan “2020 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programına” destek vererek kurban bağışında bulundu. Vali Çeber’in bağışını Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı kabul etti.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

İl Müftüsü Naci Çakmakçı’yı makamında kabul eden Çeber, “Rize Valisi olarak kurbanımı bu yıl Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışlıyorum.” dedi.

Yaklaşan Kurban Bayramı’nın önemine değinen Vali Çeber, “Barışın, kardeşliğin, sevginin ve hoşgörünün insanlık ve toplum için ne denli önemli olduğunu bizlere hatırlatan bayramlarımız; umutları canlandıran, toplumsal barışı güçlendiren, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularını pekiştiren özel günlerdir. Yardımlaşma konusunda hassas olan halkımızın kampanyaya büyük bir ilgi göstereceğine inandığını belirten Vali Çeber, organizasyona destek veren herkesi şimdiden tebrik ediyorum.” dedi.

İl Müftüsü Naci Çakmakçı ise, bu yıl da “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” temasıyla gerçekleştireceğimiz ‘2020 Vekâletle Kurban Kesim Programını’ Rize’de Valimiz Sayın Kemal Çeber’in bağışıyla başlatıyoruz.” dedi.

Kurban bağışını kabul eden Müftü Çakmakçı, Vali Çeber’e bağış makbuzunu takdim etti.

İl Müftüsü Çakmakçı, “Yeryüzünde iyiliğin egemen olması için insanlara ve bu yolda çaba sarf eden kurumlara maddi ve manevi destek olmak misyonu, ülkemizde ve yedi kıtada insanlığın hizmetinde bir vakıf olmak vizyonuyla yola çıkan Türkiye Diyanet Vakfı, yarım asra yakın süredir gerçekleştirdiği faaliyetlerle Diyanet İşleri Başkanlığımızla birlikte bu Kurban Bayramında da ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra bayram sevincini mazlum ve mağdur coğrafyalara taşıyacak.” dedi.

İlk yorumu siz yazın