RİZE ŞÖFORLER VE OTOMOBİLCİLER BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN TURAN AKBULUT GÖREVİNE BAŞLADI.

-RİZE ŞÖFORLER VE OTOMOBİLCİLER BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN TURAN AKBULUT GÖREVİNE BAŞLADI. -BUGÜNE KADAR 4 BAŞKAN İLE ÇALIŞTIĞINI SÖYLEYEN ’TURAN AKBULUT’BAŞKANLARIMDAN EDİNDİĞİM TECRÜBE İLE DAHA İYİ BİR RİZE İÇİN GÖREVDEYİM ’DEDİ. İSMET KÖSOĞLU RİZE-Geçen hafta yapılan Rize Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçiminde rakibi olan Ali Karafazlı’ya karşı farklı bir şekilde seçimi kazanan Turan Akbulut Rize’ye hizmet..

Tarih : Okunma : 42 Defa Okundu... Yorum Yap

-RİZE ŞÖFORLER VE OTOMOBİLCİLER BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN TURAN AKBULUT GÖREVİNE BAŞLADI.

-BUGÜNE KADAR 4 BAŞKAN İLE ÇALIŞTIĞINI SÖYLEYEN ’TURAN AKBULUT’BAŞKANLARIMDAN EDİNDİĞİM TECRÜBE İLE DAHA İYİ BİR RİZE İÇİN GÖREVDEYİM ’DEDİ.

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Geçen hafta yapılan Rize Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçiminde rakibi olan Ali Karafazlı’ya karşı farklı bir şekilde seçimi kazanan Turan Akbulut Rize’ye hizmet için 1983 yılından bu yana görev yaptığım Odamızda bu kez Başkan olarak hizmete devam edeceğim dedi.

1983 Yılında Rize Şoförler ve Otomobilciler Odasında göreve başladığını söyleyen yeni Başkan Turan Akbulut görevini Muzaffer Turan’dan devralarak başkanlık koltuğuna resmen oturdu. Odadaki görevini ve yapılması gereken işleri iyi bildiğini söyleyen Başkan Turan Akbulut’ bu zamana kadar 4 değerli başkanımla çalıştım. Bu sürede eski başkanlarım Nuri Akbulut, Ruhi İnanç, Selahattin Yılmaz ve Muzaffer Turan’dan çok şeyler öğrendim. Hepsine teşekkür ediyorum, aramızdan ayrılanlara Allah’tan Rahmetler diliyorum. Hizmetimiz Rize için, Rize’deki sürücü esnafı için olacaktır. Rize merkezde Belediyenin yapmış olduğu dolmuş düzenlemesini kabul edemedik. Önceki dönemde yapılan projede altyapı olmadığından önerilerde bulunmuştuk. Orada dolmuşlar gidecek iyi ama yolcuları düşünen yok. Yaya vatandaşlarımız dolgu alanına nasıl ulaşacak. Bunlar düşünülmedi. Oda olarak orada Yoncalı kavşak yapılırsa trafikte vatandaşta rahatlar dedik. Yolcunun oturup ihtiyacını gidereceği dinleneceği yer yok ama yapılmasını istiyoruz’ dedi.

Seçimde toplam 1299 delegeden 986 kişi oy kullandı. Yapılan seçimle başkanlığa 636 oy alarak seçilen Turan Akbulut’un rakibi Ali Karafazlı’ya 343 y çıkarken 7 oy geçersiz kabul edildi.

Turan Akbulut’un kadrosunda şu isimler yer alıyor.

Muhammet KAZDAL-Başkan Vekili

İsmail UZUNSAKAL

Mehmet TÜRÜT

Fikri YILMAZ

Gökhan KANSIZ

Sadık KARALİ

Sultan TOPTAN

Şeref BENLİ Denetim Kurulu Asıl

Hayri KAYA

Musa YILMAZ

Fahri ÖKSÜZ

YÖNETİM KURULU YEDEK

İsmet ÇELİK

Oktay AKSU

Nureddin YILDIZ

Recep PALİÇ Hüseyin TOPÇU

İsmail Hakkı ER

Fatih KORK

Ümit KURNAZ

Halim TÜRÜT DENETİM KURULU YEDEK

Ali YILDIZ

Servet KARAOSMAN

Yasin KOÇOĞLU

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş