-RİZE POLİSİNDEN KONTROL İSTENİYOR.

-RİZE POLİSİNDEN KONTROL İSTENİYOR. -Müftü Mahallesinde bulunan parkta öğrencilerin hap kullandığı iddiası ayyuka çıktı İSMET KÖSOĞLU Rize merkez Müftü Mahallesinde Çaykur Genel Müdürlüğünün de bulunduğu okulların yoğun olduğu bölgedeki parkta öğrencilerin hap kullandığı ve tedbirler alınmadığı iddiası gündeme bomba gibi oturdu. Müftü Mahallesinde Doruk Market yanındaki parkın öğrenciler tarafından bilhassa öğlen tatilinde yoğun bir şekilde..

Tarih : Okunma : 16 Defa Okundu... Yorum Yap

-RİZE POLİSİNDEN KONTROL İSTENİYOR.

-Müftü Mahallesinde bulunan parkta öğrencilerin hap kullandığı iddiası ayyuka çıktı

İSMET KÖSOĞLU

Rize merkez Müftü Mahallesinde Çaykur Genel Müdürlüğünün de bulunduğu okulların yoğun olduğu bölgedeki parkta öğrencilerin hap kullandığı ve tedbirler alınmadığı iddiası gündeme bomba gibi oturdu.

Müftü Mahallesinde Doruk Market yanındaki parkın öğrenciler tarafından bilhassa öğlen tatilinde yoğun bir şekilde kullanıldığını söyleyen Mahalle sakinleri’ burada Lise öğrencileri öğlen tatilini geçiriyor. Parkta gördüğümüz lise öğrencileri kız erkek fark etmeden nahoş olmayan hareketlerini görüyoruz. Burada öğrencilerin hap kullandığı şüphesi var. Emniyet güçlerimizi bu bölgede daha ağırlıklı ve dikkatli görev yapmasını istiyoruz. Bu okullarda öğrencisi olan ana baba ve velileri duyarlı olmaya çağırıyoruz’ dediler.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş