RİZE MİLLETVEKİLİ AVCI’DAN YAZAR KAVALCI’YA BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

RİZE MİLLETVEKİLİ AVCI’DAN YAZAR KAVALCI’YA BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ Ak Parti Rize Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed AVCI, geçen hafta çoklu organ yetmezliği sonucu, Rize Devlet Hastanesinde annesi vefat eden tanınmış gazeteci-yazar ve yönetici Bayram Ali KAVALCI’ya başsağlığı ziyaretinde bulundu. Berberinde, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih KÖSE ve TBMM’deki Danışmanlarından Hakan AVCI..

Tarih : Okunma : 82 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE MİLLETVEKİLİ AVCI’DAN YAZAR KAVALCI’YA BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

Ak Parti Rize Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed AVCI, geçen hafta çoklu organ yetmezliği sonucu, Rize Devlet Hastanesinde annesi vefat eden tanınmış gazeteci-yazar ve yönetici Bayram Ali KAVALCI’ya başsağlığı ziyaretinde bulundu. Berberinde, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih KÖSE ve TBMM’deki Danışmanlarından Hakan AVCI ile birlikte, yazar Kavalcı’nın görev yaptığı çalışma ofisinde, Çaykur İdari ve Sosyal İşler Daire Başkanı Erdinç HATİNOĞLU ve gazeteci yazar B.Ali Kavalcı tarafından karşılandı. Yazar Kavalcı, Rize Milletvekili AVCI, Merkez İlçe Başkanı KÖSE ve Danışmanı AVCI’ya başsağlığı ziyaretinden duyduğu memnuniyetini ifade ederek, taziye ziyaretlerinin duaya vesile olduğunu ifade etti.

Taziye ziyaretinde üzüntülerini dile getiren, Ak Parti Rize Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed AVCI, “Kadım dostum, şehrimizin yetiştirmiş olduğu değerli gazeteci yazar arkadaşımız olarak muhtereme annenizin vefatını üzüntü ile öğrendim. Rize dışındaki teşkilat çalışmalarımız nedeniyle, bir Osmanlı hanımefendisi olan ve bir asra yakın yaşamış rahmetli Seher ninemizin cenazesinde bulunamadım. Danışmanın cenazeye iştirak ettiler. Lokman Suresi 14- Ayet tefsiri, “ Biz insana anne babasıyla ilgili öğütler verdik. Annesi, güçten kuvvetten düşerek onu karnında taşımıştır; çocuğun sütten kesilmesi iki yıl içinde olur. Bunun için (ey insan), hem bana hem anne babana minnet duymalısın; sonunda dönüş yalnız banadır.” buyurulmaktadır. Ne mutlu bayram ali beye ve hanımefendisine yıllarca rahmetli annelerinin menün olduğu şekilde kendilerine hizmette bulunmuşlar. Rahmetli annenizin mekânı cennet olsun. Size ve ailenizin diğer fertlerine Allah’tan sabrı cemiller diliyorum. ”dedi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş