RİZE MHP’DEN ERDOĞAN’A TAM DESTEK

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle RİZE MHP’DEN ERDOĞAN’A TAM DESTEK 14 Mayıs Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası Cumhur irtifakı ortağı MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan gazetecilerle bir araya gelen ilk İl Başkanı oldu. İnsan ilişkileri her zaman üst seviyede olan Rize’nin genç İl Başkanı İhsan Alkan’ın samimi gayret ve isteğini bir kez daha yakından gördük…

Tarih : Okunma : 14 Defa Okundu... Yorum Yap

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle

RİZE MHP’DEN ERDOĞAN’A TAM DESTEK

14 Mayıs Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası Cumhur irtifakı ortağı MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan gazetecilerle bir araya gelen ilk İl Başkanı oldu.

İnsan ilişkileri her zaman üst seviyede olan Rize’nin genç İl Başkanı İhsan Alkan’ın samimi gayret ve isteğini bir kez daha yakından gördük.

14 Mayıs Milletvekili seçiminde 30 bin oy alarak Rize’de üçüncü parti olmayı perçinleyen MHP Milletvekili çıkaramadı.

AKP adayları ve yöneticilerinin her fırsatta MHP ye verilen oyların boşa gittiğini söylemelerine rağmen seçim süreci boyunca 1 oy MHP ‘ye 1 Oy Erdoğan’a sloganını hiç elden dilden bırakmayan MHP seçmenin gönlünde önemli bir yer edindi.

Milletvekili seçimine ittifakla değil kendi adaylarıyla giren ve kendi adayı için oy istemekten daha doğal olmayan istekte bulunan MHP yıllardır olduğu gibi Türk siyasetinin olmazsa olmaz bir parçası olduğunu bir kez daha göstermiştir.

MHP’siz bir Meclisin olmaması gerektiği zor günler geçirdiğimiz günümüz Türkiye’sinde bir kez daha kendini göstermiştir.

14 Mayısta son seçime göre oylarında artış olduğunu söyleyen Başkan Alkan 28 bin olan Oy sayımız 30 bine ulaştıysa gücümüzü arttırarak büyüyoruz dedi.

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan Rize basını ile buluşmada Cumhur ittifakı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağız derken 28 Mayıs öncesi seçimde tüm gücümüzle Cumhur ittifakı adına milletimizin karşısında olacağız.

Basın buluşmasında MHP’nin seçimde 3 ana hedefi olduğunun altın çizen Başkan Alkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı seçmek, Rize yerelde Vekil çıkarmak ana gayemizdi.

28 Mayısta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için Rize’de oy kullanmayan 65 bin seçmen olduğuna değinen Başkan bu oyları Cumhur ittifakına kazandırmak için çalışacağız temennisinde bulundu.

MHP’nin kahvaltısında dikkati çeken önemli detay daha önceler yapılan toplantıların aksine daha kalabalık bir Gazeteci katılımıydı

İlk yorumu siz yazın