RİZE MASTERLERDEN KAN BAĞIŞI

Rize Masterler Ve Veteranlar Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği. Rize’de yeni kurulan Rize Masterler Ve Veteranlar Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği ilk etkinliğini Kızılay kan merkezine yaptığı kan bağışı ile gerçekleştirdi.                 Dernek saymanı Kılıç Arslan KOPUZ, tüm dünyayı etkisi altına salgın nedeniyle ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz, çevremizde akrabalarımızdan, arkadaşlarımızdan birçok insan yaşamını kaybetti..

Tarih : Okunma : 86 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize Masterler Ve Veteranlar Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği.

Rize’de yeni kurulan Rize Masterler Ve Veteranlar Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği ilk etkinliğini Kızılay kan merkezine yaptığı kan bağışı ile gerçekleştirdi.

                Dernek saymanı Kılıç Arslan KOPUZ, tüm dünyayı etkisi altına salgın nedeniyle ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz, çevremizde akrabalarımızdan, arkadaşlarımızdan birçok insan yaşamını kaybetti çok sayıda insan ise hastahaneler ’de yoğun bakıma alındı. Allah bu büyük salgından tüm insanlığı kurtarsın. Bu zor dönemde biz dernek yönetimi olarak ilk faaliyetimizi Kızılay kan merkezine kan bağışlayarak gerçekleştirmek istedik. Çok sayıda arkadaşımızla burada bu etkinliği gerçekleştirmekten onur duyuyoruz. Dedi.

                Çok sayıda dernek üyesinin katılımı ile gerçekleştirilen kan bağışı organizasyonunda ikinci başkan Gökmen AKBULUT, etkinliğe katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz, Covid 19 salgını nedeniyle kan bağışına ihtiyaç olduğunu ve dernek olarak bu konuda bir şeyler yapabileceğimizi düşündük, dernek üyelerimize kan bağışında bulunalım diye çağrıda bulunduk sağ olsunlar kan verecek durumda olanlar, işini gücünü bırakıp kan bağışı yapmaya geldiler. Bu vesile ile Kızılay’ ın kan ihtiyacını karşılamakta son zamanlarda yaşanan aşırı talep yüzünden zorlandığını öğrendik. Rize Masterler Ve Veteranlar Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği olarak tüm Rizelileri kan bağışı yapmaya çağırıyoruz. Diyerek açıklamalarda bulundu.

Dernek sekreteri Selami Kantoğlu yaptığı açıklamada; dernek olarak amacımız gençlerimize örnek teşkil edecek davranışlarda bulunmaktır. Millet olarak dayanışmaya çok ihtiyacımız olduğu bir süreçten geçiyoruz dolayısıyla yönetim kurulu olarak deneğimizin ilk etkinliğini kan bağışı yapmak olsun istedik ve bunu başarıyla gerçekleştirdik. Bundan sonra bu ve buna benzer faaliyetlerde bulunmak istiyoruz. Diyerek herkesi kan bağışı yapmaya davet etti.

Rize Masterler Ve Veteranlar Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği ile ilgili bilgi sahip olmak isteyenlerin https://rizemaster.org.tr/ adresinden derneğin sitesine girip bilgi edinebileceklerini belirtildi.

İlk yorumu siz yazın