Rize maskem den çocuklara hediye

Rize maskem den çocuklara hediye Rize maskem Sahibi Gürcan benli, Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği’ne ‘Bir çocuk gülerse dünya güler’ isimli kampanyası kapsamında kendi üretimi olan çocuk maskesi hediye etti. İş yerlerine ve firmalara özel baskılı maske üretimi yapan Rize maskem, instagram üzerinden de bireysel müşterilerine hizmet verdiği gibi, çocukları da unutmadı. Çocuklara özel Pepe,..

Tarih : Okunma : 23 Defa Okundu... Yorum Yap
Rize maskem den çocuklara hediye

Rize maskem Sahibi Gürcan benli, Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği’ne ‘Bir çocuk gülerse dünya güler’ isimli kampanyası kapsamında kendi üretimi olan çocuk maskesi hediye etti. İş yerlerine ve firmalara özel baskılı maske üretimi yapan Rize maskem, instagram üzerinden de bireysel müşterilerine hizmet verdiği gibi, çocukları da unutmadı.

Çocuklara özel Pepe, Spiderman, Batman, Şirinşer, Ben10 gibi çizgi film karakterlerini maskelerin üzerine işleyen Rize maskem, bu sayede çocukların maske takmasını da sağlamış oluyor.

Dünyadaki mutluluğun çocukların tebessümünden geldiğini dile getiren Benli “Onlar bizim geleceğimiz. Bizler onlar için hayattayız ve bunun farkındayız.

Bu nedenle geleceğimizin sağlığını da düşünmek zorundayız. Bizde bu şekilde elimizi taşın altına koyabildik. İnşallah önümüzdeki günlerde elimizden daha fazlası da gelir” dedi.

İlk yorumu siz yazın