RİZE LİSESİ FİNALLERDE

RİZE LİSESİ FİNALLERDE O tarihlerde futbola damga vuran Rize Lisesi futbol takımı başarıdan başarıya koşmaktaydı. Bizlerde o tarihlerde futbol oynayan hem eğitimini, hem de futbolu bir arada yürüten arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz, Bu kadrolardaki arkadaşlarımızın bazıları profesyonel olurken bazı arkadaşlarımız futboldan kopamadı Rize amatör futbolunda meşin topun peşinden koşarken iş hayatındaki başarılarda devam ediyordu. Teşekkürleri yine..

Tarih : Okunma : 420 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE LİSESİ FİNALLERDE

O tarihlerde futbola damga vuran Rize Lisesi futbol takımı başarıdan başarıya koşmaktaydı. Bizlerde o tarihlerde futbol oynayan hem eğitimini, hem de futbolu bir arada yürüten arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz, Bu kadrolardaki arkadaşlarımızın bazıları profesyonel olurken bazı arkadaşlarımız futboldan kopamadı Rize amatör futbolunda meşin topun peşinden koşarken iş hayatındaki başarılarda devam ediyordu.

Teşekkürleri yine Osman Fahri Telci arkadaşımıza gönderiyoruz bu resimlerle o tarihteki görselleri ve kadroları böylece sizlere sunuyoruz tam yarım aşıra doğru.

HABER: MEHMET ÖZYAMAN

KOORDİNATÖR: NECATİ DİLİ

Rize lisesi77-78 Osman Telci, Kenan, Sinan, Osman Şahin, Şenol… Oturanlar İshak, Ahmet, Gül Ali, Namık, Mahmut, Türist Mehmet…

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş