RİZE LİSESİ 1977-1978 ÇORUMDA FİNALLERDE

RİZE LİSESİ 1977-1978 ÇORUMDA FİNALLERDE Rize Lisesi futbol takımı 1977-1978 tarihinden Çorumda finallere katıldı futbol turnuvasının son ayağında burada finallere kalsaydılar direk Türkiye finallerine katılma hakkı kazanacaktılar.  Edindiğim bilgilerden şansızlık ve sakatlıklar yüzünden finallere kalamadı. Bu finallere gelene kadar üç guruptan çıkarak katılma hakkı kazandılar. O tarihlerde Rize Lisesi futbol takımlarında olan futbolcu kardeşlerimizin bazıları..

Tarih : Okunma : 301 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE LİSESİ 1977-1978 ÇORUMDA FİNALLERDE

Rize Lisesi futbol takımı 1977-1978 tarihinden Çorumda finallere katıldı futbol turnuvasının son ayağında burada finallere kalsaydılar direk Türkiye finallerine katılma hakkı kazanacaktılar.  Edindiğim bilgilerden şansızlık ve sakatlıklar yüzünden finallere kalamadı. Bu finallere gelene kadar üç guruptan çıkarak katılma hakkı kazandılar.

O tarihlerde Rize Lisesi futbol takımlarında olan futbolcu kardeşlerimizin bazıları profesyonel olarak yaşantılarını sürdürdüler, Diğer kardeşlerimizde futboldan kopamayarak Rize amatör futbolda meşin topun peşinden koştular

RİZE LİSESİ FUTBOL TAKIMI

Namık, Ahmet, Sinan, OsmanŞahin, Şenol, oturanlar Osman Telci, Mahmut, Kenan, Gül Ali, İshak ve Turist Mehmet

Futboldan kopmak kolay olmuyor ya sahada oluyorsun futbolcu veya teknik sorumlu yahut kulüp başkanı, yönetim kurullarında, oda olmazsa tribünde iyi bir izleyici soğuk kar, kış demeden.

Osman Fahri Telci kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum bizlere bu resimleri kendisi gönderiyor bizde vesile oluyoruz.

KAPAKTAKİ FUTBOLCULAR

Rize lisesi 77-78 Öğretmenimiz Ali Kaya, Sinan, Namık, Osman, Mahmut, Özkan, Şenol. Oturanlar Turist Mehmet, Ahmet, Kenan, İshak, Osman…

HABER: İLYAS VE ÖMER YILMAZ

MÖODERATÖR: NECATİ DİLİ

NOT: Kadrolardaki isimleri bize ulaştığı an ekleyeceğim.

[email protected] Bize ulaşabilirsiniz

İlk yorumu siz yazın