RİZE İLİNDE ADAY HAKEM KURSU BAŞLADI

RİZE İLİNDE ADAY HAKEM KURSU BAŞLADI Kursa yüze yakın kursiyer katıldı. Aday hakem kursuna eğitimci ve aynı zamanda Rize il hakem kurulu başkanı Serdar Serdar tarafından kurs verilmeye başlandı. Kurs İl Hakem Kurulu başkanı Serdar Serdar tarafından üç gün sürecek. Kursa katılan bay ve bayan kursiyerler kursu dikkatle takip ettiler bolca not tuttular. Kursun bitiminden..

Tarih : Okunma : 383 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE İLİNDE ADAY HAKEM KURSU BAŞLADI

Kursa yüze yakın kursiyer katıldı. Aday hakem kursuna eğitimci ve aynı zamanda Rize il hakem kurulu başkanı Serdar Serdar tarafından kurs verilmeye başlandı.

Kurs İl Hakem Kurulu başkanı Serdar Serdar tarafından üç gün sürecek.

Kursa katılan bay ve bayan kursiyerler kursu dikkatle takip ettiler bolca not tuttular. Kursun bitiminden sonra muhtemelen Pazar günü Derepazarı ilçe stadında saat: 09 – 12 arası saha uygulaması başlayacaktır. Kurs boyunca başarılı olan hakemler ilde oynanacak olan müsabakalarda görev almaya başlayacaklar. Gerekli evraklar düzenlendikten sonra hakem adayları görevlerin başında olacaklardı.

Dernek lokalinde TFF birinci başkan vekili Servet Yardımcı, TFFHGD kurucu başkanı Yusuf Namoğlu Ve Rize’yle bütünleşmiş Rize’de uzun zaman hakemlik yapmış şuan TFFHGD Genel Başkanı Abdurrahman Arıcının fotoğrafları gözümüzden kaçmadı.

Rize’de nezih bir ortamda, genç bir hakem profili, eğitim yuvası , temiz bir ortam içerisinde çalışmalarına devam ettiler.

HABER: NECATİ DİLİ

NOT:  RİZEMİZİ TEMİZ TUTALIM, SİGARA İZMARİTLERİNİ ÇİCEKLERİN DİBİNE GÖMMEYELİM ÇÖPE ATALIM )

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş