–RİZE İL GENEL MECLİS ESKİ ÜYELERİNDEN HASAN KANSIZOĞLU’NUN CUMHURBAŞKANINDAN İSTEĞİ ÜCRETSİZ RUHSAT

–RİZE İL GENEL MECLİS ESKİ ÜYELERİNDEN HASAN KANSIZOĞLU’NUN CUMHURBAŞKANINDAN İSTEĞİ ÜCRETSİZ RUHSAT -KANSIZOĞLU’BELEDİYE BAŞKANI VE MUHTARLARA VERİLEN ÜCRETSİZ SİLAH RUHSAT HAKKI İL GENEL MECLİS ÜYELERİNEDE TANINSIN’ İSMET KÖSOĞLU RİZE-İl Genel Meclisi eski Üyesi Hasan Kansızoğlu Belediye Başkanı ve Muhtarlara tanınan ücretsiz silah ruhsat hakkının İl Genel Meclis üyelerine de tanınmasını istedi. Eski İl Genel Meclis..

Tarih : Okunma : 282 Defa Okundu... Yorum Yap

–RİZE İL GENEL MECLİS ESKİ ÜYELERİNDEN HASAN KANSIZOĞLU’NUN CUMHURBAŞKANINDAN İSTEĞİ ÜCRETSİZ RUHSAT

-KANSIZOĞLU’BELEDİYE BAŞKANI VE MUHTARLARA VERİLEN ÜCRETSİZ SİLAH RUHSAT HAKKI İL GENEL MECLİS ÜYELERİNEDE TANINSIN’

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-İl Genel Meclisi eski Üyesi Hasan Kansızoğlu Belediye Başkanı ve Muhtarlara tanınan ücretsiz silah ruhsat hakkının İl Genel Meclis üyelerine de tanınmasını istedi.

Eski İl Genel Meclis Üyelerinden Hasan Kansızoğlu’bizlerde vatandaşın oyu ile seçilerek İl Genel Meclisinde görev yaptık. Cumhurbaşkanımdan isteğimdir. Muhtarlara verdiği ücretsiz Silah Ruhsat hakkından bizde faydalanmak istiyoruz. Bizde bu memleketin vatandaşıyız. Muhtarlara bir köyü veya mahalleyi temsil ederken biz bütün ilçeyi temsil ettik ve ilde yapılacak yatırımlara da imza attık. Sayın Cumhurbaşkanı Muhtarlara ve Belediye Başkanlarına ücretsiz Silah Ruhsat hakkı verdi bizlerde bu haktan faydalanmak istiyoruz. Bizde seçimle seçilerek görev yapmış insanlarız. Muhtarların en büyük yardımcısı biziz. Muhtarların işini biz görürüz ama Ruhsat almada Cumhurbaşkanımız Muhtarlara ücretsiz Ruhsat hakkı tanıdı. Bu tasarıda bizde yer almak istiyoruz.

Bugün Muhtarlık yapmayan eski Muhtarlara uygulanan uygulama bence eksiktir. Belediye Başkanı ve Muhtarlar nasıl ücretsiz ruhsatlarını yenileyebiliyorsa görevde olmayan eski İl Genel Meclis Üyeleri de ücretsiz bu haktan faydalanmalıdır. İl Genel Meclis Üyeleri göz ardı edilmemelidir’dedi.

İlk yorumu siz yazın