RİZE ESNAFI AYHAN SÖZERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

RİZE ESNAFI AYHAN SÖZERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ Rize’de yıllardan beri esnaflık yapan Ayhan Sözer’den örnek bir davranış. NECATİ DİLİ Yıllardan beri tanıdığım Aslen Çayelili olan Sözer bildiğim ve yakinen tanıdığım kadarıyla buna benzer durumlara el atmışlığı vardır. Gayet iyi bilirim desem doğrudur. Dik duran bir geçmişe sahipliği olduğunu bilirim.  Mobilyacı arkadaşından alıp sahip çıktığı koleksiyonu eşinin..

Tarih : Okunma : 56 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE ESNAFI AYHAN SÖZERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Rize’de yıllardan beri esnaflık yapan Ayhan Sözer’den örnek bir davranış.

NECATİ DİLİ

Yıllardan beri tanıdığım Aslen Çayelili olan Sözer bildiğim ve yakinen tanıdığım kadarıyla buna benzer durumlara el atmışlığı vardır. Gayet iyi bilirim desem doğrudur.

Dik duran bir geçmişe sahipliği olduğunu bilirim.  Mobilyacı arkadaşından alıp sahip çıktığı koleksiyonu eşinin yardımıyla da tamir ederek gerekli olduğunu bildiği Çayeli Doğal Yaşam müzesinde sergilenmek ve ebedi orada kalması için değerli olan eseri müzeye hediye etti.

Ayhan Sözer kardeşimiz. Evimde sadece bizlerin ve yakınlarımın görmesi nerde, herkesin görmesi nerde. Bundan dolayı en iyi yeri müzedir diye düşünmüştür diye düşünerek bu cümleleri hoş görüsüne sığınarak yazmak istedim.

Sözer kardeşimiz geçmişe sahip çıkarak güzel bir örnek sunmuştur.

Geçmişe ve geleceğe güzel bir miras bıraktığına inanıyorum. Bizden sonra gelecek olan nesiller ede güzel bir örnek olup aynı zamanda böyle güzel bir eseri görmeleri nede vesile oldu.

Bir parantezde Ayhan Sözer’in eşine açmak istedim 19 yüz yıla ait olan bu güzel eseri itinayla, özenle, titiz bir çalışmayla eski haline getirdiğin den dolayı teşekkür ederim. ( ( Yeni edindiğimiz bilgilerden bu eserin 400 yıllık bir tarihi vardır dediler. )

Ayhan Sözer kardeşimiz Tarihi bir görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşamıştır. Geçmişten gelen Mirası geleceğe teslim etmiştir.

İlk yorumu siz yazın