Rize Engelsiz Yaşam Derneği Ve Kulübümüz Arasında Protokol Imzalandı.

Rize Engelsiz Yaşam Derneği Ve Kulübümüz Arasında Protokol Imzalandı. Sosyal sorumluluk projelerimiz kampsamında Rize Engelsiz Yaşam Derneği üyelerinin yaptıkları ürünler Atmaca Spor Mağazalarında satılacak. 27 Ağustos 2020 Perşembe günü Rize Engelsiz Yaşam Derneği’ni ziyaret eden Asbaşkanımız Serkan Karavin’in kulübümüz adına imzaladığı protololle Atmaca Spor Magazaları ve internet sitesiwww.atmacasm.comaracılığıyla ürün satışına aracılık edecek. Konuyla ilgili açıklamalarda..

Tarih : Okunma : 72 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize Engelsiz Yaşam Derneği Ve Kulübümüz Arasında Protokol Imzalandı.

Sosyal sorumluluk projelerimiz kampsamında Rize Engelsiz Yaşam Derneği üyelerinin yaptıkları ürünler Atmaca Spor Mağazalarında satılacak.

27 Ağustos 2020 Perşembe günü Rize Engelsiz Yaşam Derneği’ni ziyaret eden Asbaşkanımız Serkan Karavin’in kulübümüz adına imzaladığı protololle Atmaca Spor Magazaları ve internet sitesiwww.atmacasm.comaracılığıyla ürün satışına aracılık edecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Karavin: “Engelli kardeşlerimizin tasarladığı Rizespor temalı ürünleriin hak ettiği değeri bulması için aracılık etmekten onur duyuyoruz. Bu özel insanlar el emeği ve göz nuru ile yaptıkları bileklik, tesbih, kolye ve maketlerin satışından gelir elde ecekler ve bu hayırlı işe yardımcı olmak bizi çok mutlu edecek.”

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş