RİZE EMNİYETİNDEN KARANFİLLİ KADES BİLGİLENDİRME BROŞURU DAĞITILDI

RİZE EMNİYETİNDEN KARANFİLLİ KADES BİLGİLENDİRME BROŞURU DAĞITILDI Rize İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, 25.11.2021 günü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce 25 Kasım Kadına Karşı Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü kapsamında yapılan etkinlikte günün anlam ve önemi kapsamında kadın vatandaşlarımıza personellerimiz tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanında..

Tarih : Okunma : 34 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE EMNİYETİNDEN KARANFİLLİ KADES BİLGİLENDİRME BROŞURU DAĞITILDI

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, 25.11.2021 günü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce 25 Kasım Kadına Karşı Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü kapsamında yapılan etkinlikte günün anlam ve önemi kapsamında kadın vatandaşlarımıza personellerimiz tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanında 500 adet karanfil ve KADES tanıtım broşürü dağıtılmıştır.

Rize Emniyet İl Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünün, Yapmış olduğumuz bu çalışmada kadın vatandaşlarımıza KADES uygulaması hakkında detaylı bilgi aktarılmış olup, telefonlarına KADES uygulaması indirmeleri sağlanmıştır. Ayrıca vatandaşlarımıza sadece kendileri için değil çevresindeki tehdit altındaki şiddet mağduru kadınlar için de bu uygulamayı kullanabildikleri konusu aktarılmıştır, diyerek kamuoyu bilgilendirildi. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İlk yorumu siz yazın