Rize Emniyeti Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve ticareti yapanları yakalamaya devam ediyor.

RİZE EMNİYETİ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR Rize Valiliği, Rize İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü Ekipleri, Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve ticareti yapanları yakalamaya devam ediyor. Rize İl Emniyet Müdürlüğünden kamuoyunu bilgilendirici basın bülteninde şu açıklamaya yer veridi; Rize ilimizde uyuşturucu/uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, 07/08/2021 günü..

Tarih : Okunma : 19 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE EMNİYETİ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Rize Valiliği, Rize İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü Ekipleri, Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve ticareti yapanları yakalamaya devam ediyor.

Rize İl Emniyet Müdürlüğünden kamuoyunu bilgilendirici basın bülteninde şu açıklamaya yer veridi; Rize ilimizde uyuşturucu/uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, 07/08/2021 günü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Fındıklı Polis Uygulama Noktasında yapılan uygulamada şehirlerarası otobüs içerisinde H.K. isimli şahsın kullanımında bulunan yastık içerisinden 167 adet sentetik ecza hap maddesi ele geçirilmiştir.

Konu ile ilgili olarak H.K. isimli şahıs “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçu şüphelisi olarak Müdürlüğümüzce gözaltına alınmış olup, 07/08/2021 günü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Haber: Bayram Ali Kavalcı

İlk yorumu siz yazın