Rize de Güzellik sertifika eğitimi düzenledi.

     Rize il Kültür Müdürlüğü konferans salonunda Rize Berberler ve Kuaförler odası başkanlığınca, Güzellik sertifika eğitimi düzenledi.       Rize ili ve ilçeler dahil,  kuaför ve Güzellik salonu işletmeci esnaflarının yoğun katılım gösterdiği eğitimli seminerde, cilt bakımı, saç kesimi ve topuzu, kalıcı makyaj, ipek kirpik, türban tasarım, Profesyonel makeup, eğitim semineri verildi.  ..

Tarih : Okunma : 34 Defa Okundu... Yorum Yap

     Rize il Kültür Müdürlüğü konferans salonunda Rize Berberler ve Kuaförler odası başkanlığınca, Güzellik sertifika eğitimi düzenledi.

      Rize ili ve ilçeler dahil,  kuaför ve Güzellik salonu işletmeci esnaflarının yoğun katılım gösterdiği eğitimli seminerde, cilt bakımı, saç kesimi ve topuzu, kalıcı makyaj, ipek kirpik, türban tasarım, Profesyonel makeup, eğitim semineri verildi.
        Eğitim için görüşlerini aldığımız kuaför ve Güzellik işletmesi sahibi Esin TURAN Kuaförler odası Başkanımızın önderliğinde yapılan seminerin çok yararlı geçtiğini belirtti.
       Seminere Rize Belediye Başkanı Rahmi METİN, Esnaf odaları Başkanı Güven AKSOY Berberler odası başkanı Mustafa GÜNDOGAN ve Esnaf oda başkanları katıldı.
       Seminere katılan Güzellik salon işletmecilerine katılımlarından ötürü eğitim sertifikası verildi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş