Rize de  görev yapan bir kısım  yerel basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Emniyet Müdürü Altuğ Verdi,Rize’de Cam Filmi, Uyuşturucuyla Mücadele Konularına Açıklık Getirdi Emniyet Müdürü Altuğ Verdi,Rize’de Cam Filmi, Uyuşturucuyla Mücadele Konularına Açıklık Getirdi Emniyet Müdürü Altuğ Verdi,Rize’de Cam Filmi, Uyuşturucuyla Mücadele Konularına Açıklık Getirdi Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi,üç ay önce göreve başladığında kendisini ziyaret eden Rize’de görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya..

Tarih : Okunma : 29 Defa Okundu... Yorum Yap
Emniyet Müdürü Altuğ Verdi,Rize’de Cam Filmi, Uyuşturucuyla Mücadele Konularına Açıklık Getirdi

Emniyet Müdürü Altuğ Verdi,Rize’de Cam Filmi, Uyuşturucuyla Mücadele Konularına Açıklık Getirdi

Emniyet Müdürü Altuğ Verdi,Rize’de Cam Filmi, Uyuşturucuyla Mücadele Konularına Açıklık Getirdi

Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi,üç ay önce göreve başladığında kendisini ziyaret eden Rize’de görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Altuğ Verdi,Başta Ali paşa ve Fındıklı’daki Polis uygulama merkezi,Cam filmi konusunda yaşanan spekülasyonlar ve Şehirdeki genel asayiş konularında basın mensuplarıyla fikir alışverişinde bulundu..

 

3 ay önceki son kararname ile Çankırı İi Emniyet Müdürlüğüne Atanan Saadettin Aksoy’un yerine  Rize İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan 1.Sınıf Emniyet MüdürüRize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, göreve başladığında kendisini ziyaret eden Rize de  görev yapan bir kısım  yerel basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Programa, basın mensuplarının yanı sıra İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı. 

İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen programda basın mensuplarına güvenilir ve huzurlu bir Rize için Alipaşa ve Fındıklı uygulama noktalarında asayiş uygulamalarının devam edeceğini belirterek, bu iki uygulama noktasında yapılan kontroller sonucunda Alipaşa’da ele geçirilen suç unsurlarında bir önceki yıla göre 3 kat, Fındıklı’da ise 20 kat artış yaşandığını kaydetti.

Cam filmi yasağı konusunda bilgi paylaşımında bulunan İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan açıklama yapmadan ben dedim ki Rize’de okul servisleri hariç sadece cam filmine yönelik bir uygulama yapmayı düşünmüyorum dedim. Cam filmi yasağının çıkış amacı terör bölgelerinde aracın içinin görünmemesi ve araçlara genelde variller içerisindeki bomba yüklü arabaların bu şekilde hazırlanması, batı illerinde de okul servislerinde çocukların araçlarda unutulması nedeniyle yaşanan üzücü durumların önlenmesi amacıyla böyle bir yönetmelik hazırlanmıştı.

Ancak yönetmelik kapsamında ipin ucu kaçtığı için bunu bütün araçlara uyguladılar. Bunun bir yerden döneceği belliydi. Bizde bu yüzden arkadaşlara dedik ki sadece cam filmine yönelik uygulama yapmayın trafik uygulamalarında cam filmi görülseniz ikaz edin. Bu şekilde uygulamaya devam ederken yanlıştan erken dönüldü. Sayın Cumhurbaşkanımız da onunla ilgili bir açıklama yaptı. Yalnız cam filmi konusunda okul servislerine af yok. Çocukların içerde ne oldu ne bittiğini, Allah muhafaza cinsel istismardan, unutulmaya kadar geniş bir yelpaze var. Bu yüzden servislere cam filmi yasağı uygulanacak.” dedi.

Trafikte yüksek ses çıkaran v ehalkı rahasız eden  egzozlara karşı kentte sıkı çalışmalar yaptıklarını kaydeden Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, bu kapsamda yüksek ses çıkaran egzoz bulunduran otomobil sürücülerine para cezaları uygulandığını, cezaların araç bağlamaya kadar gideceğini ifade etti.

İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, kentte ayrıca kaçakçılığa yönelik denetimlerin sıklıkla yapıldığını ve bundan sonra da yapılmaya devam edeceğini belirterek, kaçakçılığa geçit vermeyeceklerini kaydetti.

Başta Rize Belediye bilokları ollmak üzere kentin muhtelif yerlerinde sıkı denetimlerin artarak yapılacağını kaydetti.

Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, menderes Bulvarı Müftü Mahallesinde 7+2= 9 kat olarak  inşaatı devam eden yeni Emniyet müdürlüğü binasının 2019 yılı içerisinde hizmet vermeye başlayacağını sözlerine ekledi 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş