RİZE BELEDİYESİN’DEN SOKAK HAYVANLARINA YEM HİZMETİ

RİZE BELEDİYESİN’DEN SOKAK HAYVANLARINA YEM HİZMETİ Rize’de yağdı, yağacak derken iki gün devam eden kar yağışı şehir merkezi ve mahallerde 5 cm. buldu. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI İki gün aralıklı devam eden kar yağışı ile birlikte kış etkisini iyice hissettirirken, yiyecek bulma sıkıntısı çeken sokak hayvanlarının imdadına, Rize Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğüne bağlı, Sokak Hayvanlarının..

Tarih : Okunma : 88 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE BELEDİYESİN’DEN SOKAK HAYVANLARINA YEM HİZMETİ

Rize’de yağdı, yağacak derken iki gün devam eden kar yağışı şehir merkezi ve mahallerde 5 cm. buldu.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İki gün aralıklı devam eden kar yağışı ile birlikte kış etkisini iyice hissettirirken, yiyecek bulma sıkıntısı çeken sokak hayvanlarının imdadına, Rize Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğüne bağlı, Sokak Hayvanlarının Rehabilitasyon Merkezi ekipleri yetişti. Şehir merkezi ve şehrin birçok farklı noktalarında sokak hayvanları için yem ve yiyecek bırakılırken, hasta olan hayvan dostlarımızda barınaklara götürülüyor. Bayram, burada yaptığı açıklamada, bu sistemin parçası olan hayvanları korumanın ve onların haklarını savunmanın bilincinde olunması gerektiğini söyledi.

Sokak hayvanlarına verilen hizmetin önemine vurgu yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi METİM, “Kalbinde merhamet olmayana cennet yoktur” sözünü hatırlatarak, tabiatın nimetlerle bolluk içinde olduğunu ve sadece insanların bu nimetleri tüketerek yaşamlarını idame ettirmeyeceklerinin bilincindeyiz. O nedenle sahipsiz hayvanların sığınağı belediyemiz ve hayvan severlerdir. Bu kapsamda hayvanlara her baktığımızda sadece hayvandan öte bir canlı görmeliyiz. Her canlının yaşam hakkı kutsaldır ve hiçbir hayvan kaderine terk edilemez. Bunun için üstümüze düşeni sürdürecek ve her fırsatta yapılması gerekenleri yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş