RİZE BELEDİYESİ “TAM BANA GÖRE FESTİVALİ”NDE YERİNİ ALACAK

RİZE BELEDİYESİ “TAM BANA GÖRE FESTİVALİ”NDE YERİNİ ALACAK Rize Belediyesi, Ankara’da 5-9 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan “Tam Bana Göre Festivali”nde yer alacak. Ülkenin her yanından gençlerin yoğun katılımıyla Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleşecek festivalde, bilim adamları ile sanat ve siyaset dünyasından söyleşiler, grafiti sanatçıları, TOGG aracıyla ilgili sunumlar, THY simülasyonu ve sanal gerçeklik etkinlikleri..

Tarih : Okunma : 17 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE BELEDİYESİ “TAM BANA GÖRE FESTİVALİ”NDE YERİNİ ALACAK

Rize Belediyesi, Ankara’da 5-9 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan “Tam Bana Göre Festivali”nde yer alacak.

Ülkenin her yanından gençlerin yoğun katılımıyla Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleşecek festivalde, bilim adamları ile sanat ve siyaset dünyasından söyleşiler, grafiti sanatçıları, TOGG aracıyla ilgili sunumlar, THY simülasyonu ve sanal gerçeklik etkinlikleri olacak.

Türkiye’nin en büyük gençlik festivali özelliğini taşıyan Tam Bana Göre Festivali’nde müzik dinletileri, konserler, genç sanatçıların sahneleri, tiyatro, sinema ve e-spor etkinlikleri de gerçekleştirilecek.

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM)’in düzenlediği etkinliklerin ve şehrin kültürel öğelerinin tanıtılacağı Rize standı, 5 gün boyunca misafirlerini ağırlayacak.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş