RİZE BELEDİYESİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN 23 NİSAN’DA FARKLI BİR ETKİNLİK DÜZENLEYECEK…

RİZE BELEDİYESİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN 23 NİSAN’DA FARKLI BİR ETKİNLİK DÜZENLEYECEK… Rize Belediyesi Corona Virüsü salgını dolayısıyla zamanını evde geçirmek zorunda kalan çocuklarımız için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla görsel etkinlik düzenleyecek. Salgın hastalık dolayısıyla Ülke genelinde bu yıl okullarımızda kutlama etkinliği yapılamayacağı için, bu..

Tarih : Okunma : 23 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE BELEDİYESİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN 23 NİSAN’DA FARKLI BİR ETKİNLİK DÜZENLEYECEK…

Rize Belediyesi Corona Virüsü salgını dolayısıyla zamanını evde geçirmek zorunda kalan çocuklarımız için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla görsel etkinlik düzenleyecek.

Salgın hastalık dolayısıyla Ülke genelinde bu yıl okullarımızda kutlama etkinliği yapılamayacağı için, bu süreci evlerinde geçiren çocuklarımıza moral motivasyon olarak Rize Belediyesi tarafından 23 Nisan akşamı İstiklal Marşı okunuşu, Havai Fişek ve Dilek Feneri gösterisi yapılacak.

Rize Belediyesi tarafından tertiplenen etkinlik, 23 Nisan akşamı 20.45’te sahil boyunca şehrin farklı noktalarından yapılacak olan Havai Fişek gösterisiyle başlayacak. Havai Fişek gösterisinin ardından yine faklı noktalardan dilek fenerleri havaya bırakılarak renkli görüntülerin yaşanması sağlanacak.

Saat 21.00’ da ise Rize Belediyesi tarafından şehrin farklı noktalarına yerleştirilecek olan yüksek ses sistemleriyle İstiklal Marşımız okunacak. İstiklal Marşımızın okunması esnasında evlerinde bulunan vatandaşlarımız ve çocuklarımız balkon ve pencerelerinden eşlik edebilecekler.

Ayrıca çocuklarımız için önemli olan bu organizasyonda vatandaşlarımızın evlerinin balkon ve pencerelerini bayraklarla süslemeleri etkinliğe ayrı bir güzellik katacaktır.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş