RİZE BELEDİYESİ 3 AYRI YARIŞMAYLA GENÇLERE FIRSAT SUNUYOR

RİZE BELEDİYESİ 3 AYRI YARIŞMAYLA GENÇLERE FIRSAT SUNUYOR Rize Belediyesi’nin başlattığı Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi aracılığıyla yürüttü 3 farklı yarışmayla şehrin kültürü, gelenekleri yaşatılacak ve aynı zamanda gençlerin çevreci fikirleri ön plana çıkartılacak. Gençlerin katılımı, Rize’nin kültür ve geleneklerinin yaşatılması ve çevreci ulaşım konularının geliştirilmesi noktalarında eserlerin hedeflendiği yarışmalara katılımcılar yoğun ilgi gösteriyor. Çevreci..

Tarih : Okunma : 18 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE BELEDİYESİ 3 AYRI YARIŞMAYLA GENÇLERE FIRSAT SUNUYOR

Rize Belediyesi’nin başlattığı Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi aracılığıyla yürüttü 3 farklı yarışmayla şehrin kültürü, gelenekleri yaşatılacak ve aynı zamanda gençlerin çevreci fikirleri ön plana çıkartılacak.

Gençlerin katılımı, Rize’nin kültür ve geleneklerinin yaşatılması ve çevreci ulaşım konularının geliştirilmesi noktalarında eserlerin hedeflendiği yarışmalara katılımcılar yoğun ilgi gösteriyor.

Çevreci Ulaşım Fikir Yarışması, 1001 Gözle Rize Kısa Film Yarışması, Yaşayan Şehir Rize Fotoğraf yarışmasıyla bütün kesimlerde geniş katılımlar kaydediliyor.

Yarışmalarda dereceye girenlere toplam yirmi beş bin TL para ödülü, bisikletler ve spor ekipmanları hediye edilecek. Yarışmaların son katılım tarihleriyle ilgili detaylı bilgilere www.ribegem.com web sitesi üzerinden ulaşılabilir. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İlk yorumu siz yazın