Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize’de güvenlik güçlerini uygulama noktasında ziyaret etti.

BAŞKAN METİN, YILBAŞINDA GÖREV YAPAN POLİS, JANDARMA VE İTFAİYEYİ ZİYARET ETTİ.. Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize’de güvenlik güçlerini uygulama noktasında ziyaret etti. Başkan Metin, “2020’nin son saatlerinde huzur ve güveni temin eden görevdeki arkadaşlarımızı ziyaret ederek çalışmaları hakkında sohbet ettik. Onlarda bize güç ve güven vererek teşekkür ettiler” dedi. Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin,..

Tarih : Okunma : 58 Defa Okundu... Yorum Yap


BAŞKAN METİN, YILBAŞINDA GÖREV YAPAN POLİS, JANDARMA VE İTFAİYEYİ ZİYARET ETTİ..

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize’de güvenlik güçlerini uygulama noktasında ziyaret etti. Başkan Metin, “2020’nin son saatlerinde huzur ve güveni temin eden görevdeki arkadaşlarımızı ziyaret ederek çalışmaları hakkında sohbet ettik. Onlarda bize güç ve güven vererek teşekkür ettiler” dedi.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, beraberinde Rize İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, ile yeni yıl kutlamaları için Rize’nın çeşitli noktalarında oluşturulan uygulama noktalarını gezerek, yetkililerden bilgi aldı. Çiftekavak uygulama noktasında uygulama yapan polis ekiplerini ziyaret eden Başkan Metin ve beraberindeki heyet burada görev yapan güvenlik güçleriyle bir süre sohbet ederek yeni yıllarını kutladı.

Belediye Başkanı Metin, yılbaşında alınan tedbirlere ilişkin ziyarette bulunduğu İl Jandarma, Polis noktaları ve İtfaiyede  Emniyet Müdürü Gökduman ve İl Jandarma Komutanı Albay Dedebağı ile istişareler yaparak   değerlendirmelerde bulundu. Başkan Metin,” İnşallah 2021 ülkemiz için güzel bir yıl olur” dedi

İlk yorumu siz yazın