RİZE BELEDİYE BAŞKANI METİN’İN “GENÇLİK BULUŞMASI”NA GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ

RİZE BELEDİYE BAŞKANI METİN’İN “GENÇLİK BULUŞMASI”NA GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi evi (RİBEGEM)’in her ay düzenlemiş olduğu; Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in katılımıyla “Gençlik Buluşması” Demokrasi Meydan Sosyal tesislerinde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Meydan Sosyal tesisinde gerçekleştirilen söyleşide Başkan METİN, eğitim hayatından, bir eğitimci ve Belediye Başkanı olarak eğitiminden bahsederek gençlere..

Tarih : Okunma : 6 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE BELEDİYE BAŞKANI METİN’İN “GENÇLİK BULUŞMASI”NA GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi evi (RİBEGEM)’in her ay düzenlemiş olduğu; Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in katılımıyla “Gençlik Buluşması” Demokrasi Meydan Sosyal tesislerinde yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Meydan Sosyal tesisinde gerçekleştirilen söyleşide Başkan METİN, eğitim hayatından, bir eğitimci ve Belediye Başkanı olarak eğitiminden bahsederek gençlere öğrencilik yıllarından bu yana yapmış olduğu grevlerle ilgil tecrübelerini aktardı. Gençler de, Başkan Metin’e sorularla merak ettiklerini yöneltti.. Genç öğrencilerin severek dinlediği söyleşi, Her dem müzik gurubunun dinletisi ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’le gençlerin hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile tamamlanmış oldu.

Haber: Bayram Ali Kavalcı-Fotoğraflar: Rize Belediyesi Basın Bürosu

İlk yorumu siz yazın