RİZE BAŞKANI MEHMET DEMİR’KURBAN DERİLERİNDE HEDEFİ AŞTIK’

-THK Rize Şubesinden Kurban Derisi bağışlayanlara teşekkür -RİZE BAŞKANI MEHMET DEMİR’KURBAN DERİLERİNDE HEDEFİ AŞTIK’ İSMET KÖSOĞLU RİZE- 2017 yılında kapandıktan sonra yeni bir yönetimle 2018 yılının Nisan ayında tekrar açılan THK Rize Şubesi bu yıl ana faaliyetleri için hayati öneme sahip olan ‘kurban derisi’ toplama faaliyetini başarıyla tamamladı. Çeşitli kurumlardan temin edilen 5 araç ile..

Tarih : Okunma : 32 Defa Okundu... Yorum Yap

-THK Rize Şubesinden Kurban Derisi bağışlayanlara teşekkür

-RİZE BAŞKANI MEHMET DEMİR’KURBAN DERİLERİNDE HEDEFİ AŞTIK’

İSMET KÖSOĞLU

RİZE- 2017 yılında kapandıktan sonra yeni bir yönetimle 2018 yılının Nisan ayında tekrar açılan THK Rize Şubesi bu yıl ana faaliyetleri için hayati öneme sahip olan ‘kurban derisi’ toplama faaliyetini başarıyla tamamladı.

Çeşitli kurumlardan temin edilen 5 araç ile Rize Şubesinin sorumluluk alanında gerçekleştirilen deri toplama çalışmalarında geçen yıllara göre önemli bir artış sağladıklarını açıklayan THK Rize Şubesi Başkanı Mehmet Demir’ öncelikle bize destek olan kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ederiz. 2019 yılı kurban bayramında 2018 yılına ait toplanan miktarın 3 katını toplamış bulunuyoruz. 2020 Yılına ait konulan hedefe ulaşmak için şimdiden planlamalara başlandık. Deri toplamamızda özellikle Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin’e kurumsal katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Toplanan kurban derilerinden elde edilen gelir havacılık faaliyetlerinin sürdürülmesinde kullanılacak. Gençlerimize istikbalin mesleği olan havacılığı sevdirmek, onlara yeni ufuklar açmak, Türkiye’nin kalkınmasına destek vermek için çabalıyoruz” dedi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş