Rize Bahçeşehir Koleji İl Sağlık Kurulu isteği üzerine, Covid-19 salgını nedeniyle Hastane Yoğun Bakım ünitelerinde kullanılmak üzere Siperlik üretimine başladı

Rize Bahçeşehir Koleji İl Sağlık Kurulu isteği üzerine, Covid-19 salgını nedeniyle Hastane Yoğun Bakım ünitelerinde kullanılmak üzere Siperlik üretimine başladı. İlk parti ürünleri Hastaneler birliğine ve Rize Devlet Hastanesine teslim edildi. Bahçeşehir Koleji Rize Kampüs Kurucusu Aziz Sonkaya; “Tüm Bahçeşehir Kolejlerinde olduğu gibi Rize Bahçeşehir Koleji Maker İnovasyon Kulübü de Sağlık çalışanlarımıza Siperlik üretimine devam..

Tarih : Okunma : 181 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize Bahçeşehir Koleji İl Sağlık Kurulu isteği üzerine, Covid-19 salgını nedeniyle Hastane Yoğun Bakım ünitelerinde kullanılmak üzere Siperlik üretimine başladı. İlk parti ürünleri Hastaneler birliğine ve Rize Devlet Hastanesine teslim edildi.

Bahçeşehir Koleji Rize Kampüs Kurucusu Aziz Sonkaya;

“Tüm Bahçeşehir Kolejlerinde olduğu gibi Rize Bahçeşehir Koleji Maker İnovasyon Kulübü de Sağlık çalışanlarımıza Siperlik üretimine devam etmekte. 4-5 gün önce Rize İl Sağlık Müdürlüğü’nün ricası üzerine başlattığımız yüz siperliği üretimine 24 saat esaslı devam ederek bugün ilk parti ürünleri yoğun bakımda çalışan sağlıkçılar için tamamladık. Hastaneler Birliği Başkanı Mustafa SAKIN beraber Rize Devlet Hastanesi Başhekimine teslim ettik.

İkinci parti ürünler için de Maker İnovasyon Kulübü öncülüğünde yine 24 saat üretime devam edeceğiz. Teslimatın Dünya Sağlıkçılar gününe denk gelmesi bizi mutlu eden bir tesadüf oldu. Hayatlarını toplum için tehlikeye atan, tüm yaşamını iyiliğe ve ufak olsa da bir şeyler yapabilme onlara yardımcı olma duygusu bizim motivasyonumuzu yükseltiyor.

Eğitim bilgiyi toplum yararına dönüştürmelidir. Bu prensibi ilke edindik. “İnovasyon kulübü öğretmeni Aylin DEMİRHAN Maker İnovasyon kulübünü 21.yy becerileri kazandırırken aynı zamanda 4.0 Endüstrinin ürünlerini çocukların yakından tamamlanmasına katkıda bulunuyor. Yeni bir dünya düzenine geçişte teknolojik becerilere uyum sağlamasını sağlıyor. 3D yazıcıda ürettiğimiz maskeler hem toplum hayatına katkı vermemizi hem de yeni sanayi becerilerini şimdiden edinmemizin yolunu açıyor.” dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş