‘ RİZE AMATÖRÜNE GÖNÜL VERENLER ” VETERANLAR TURNUVASI 2016 ( NOSTALJİ ) 1-

  RİZE AMATÖRÜNE GÖNÜL VERENLER VETERANLAR TURNUVASI 2016 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri 8. Geleneksel veteranlar futbol turnuvası Bu yılda veteranlar turnuvası 9 takımın katılımıyla başladı. Müsabakada 53 GAZETECİLER DERNEĞİ-SANAYİ- ARDEŞEN – DERENİN UŞAKLARI-DEREPAZARI- GÜNEYSU-ÇİFTLİK –PAZAR VE ÇELİKM PERDE takımları katıldılar. Müsabaka 10 ağustosta start aldı. 10 Eylül cumartesi günü sona erecek. Müsabakada bu yıl 53..

Tarih : Okunma : 64 Defa Okundu... Yorum Yap

 

RİZE AMATÖRÜNE GÖNÜL VERENLER

VETERANLAR TURNUVASI 2016

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri 8. Geleneksel veteranlar futbol turnuvası

Bu yılda veteranlar turnuvası 9 takımın katılımıyla başladı. Müsabakada 53 GAZETECİLER DERNEĞİ-SANAYİ- ARDEŞEN – DERENİN UŞAKLARI-DEREPAZARI- GÜNEYSU-ÇİFTLİK –PAZAR VE ÇELİKM PERDE takımları katıldılar. Müsabaka 10 ağustosta start aldı. 10 Eylül cumartesi günü sona erecek. Müsabakada bu yıl 53 Gazeteciler Derneği takımında Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karamanda forma giydi.

Müsabaka başlama vuruşundan önce Gençlik spor il müdürü Mustafa Çelik ve Hikmet Karaman hoca ya müsabakanın hakemine takım kaptanlarına birer buket çiçek taktim etti. Günün anısına bolca resimler çekildi. İlk maçta 53 Gazeteciler Derneği ve sanayi müsabakasının ilk yarısında Hikmet Karaman sakatlanarak sahayı terk etmek zorunda kaldı.

NOT: Geçmiş tarihlerde Rize de oynanan Amatör ve Turnuvalarla ilgili müsabakalar ve çeşitli müsabakalarla ilgili yapmış olduğumuz haberleri bu sayfada yayınlamaya çalışacagız ” RİZE AMATÖRÜNE GÖNÜL VERENLER ”  NECATİ DİLİNİN ARŞİVİNDEN

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş