RİZE AMATÖRÜ VE ANILARIM       

RİZE AMATÖRÜ VE ANILARIM                                                                                                      NECATİ DİLİ 12 Nisan günü Kemal Köse büyüğümle maç dolayısıyla Güneysu ilçesine gittik. Kendi vasıtamla. Güneysu Stadı’nda Rize Belediye spor ile Kalkandere sporun son Plaf Ouf maçları vardı. Derepazarı Stadı’nda ise Veliköy spor ile Çaykur sporun maçları vardı. İkisinden biri Bal maçı vizesi alacaktı. Çaykur sporun Veliklöy sporu yenmesi, Kalkandere sporun..

Tarih : Okunma : 51 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE AMATÖRÜ VE ANILARIM                                                                                                      NECATİ DİLİ

12 Nisan günü Kemal Köse büyüğümle maç dolayısıyla Güneysu ilçesine gittik. Kendi vasıtamla. Güneysu Stadı’nda Rize Belediye spor ile Kalkandere sporun son Plaf Ouf maçları vardı. Derepazarı Stadı’nda ise Veliköy spor ile Çaykur sporun maçları vardı. İkisinden biri Bal maçı vizesi alacaktı.

Çaykur sporun Veliklöy sporu yenmesi, Kalkandere sporun yenilmesi halinde vizeyi Çaykur, Kalkandere sporun galibiyeti halinde Kalkandere spor vizeyi alacaktı. İki takımdan biri Rize birinci amatör şampiyonu olacaktı. Rize ili şampiyonu olan takım Ardeşen spor ile mücadele edecekti.

Sonuç olarak Çaykur spor Veliköy spora 3-2 mağlup oldu. Güneysu’daki maçta Kalkandere spor Rize Belediye sporu 5-1 mağlup ederek Rize il birincisi oldu. Müsabakada Rize Belediye spor ilk yarı iki oyuncusu kırmızı kart ile oyun dışı kalmıştı. Müsabaka sonucu her iki takın oyuncuları, teknik heyeti, yöneticileri,  orada bulunan herkes centilmence stat’ tan ayrıldılar. BAL’A terfi maçı 19. NİSAN Pazar günü. Rize Derepazarı Stadı’nda BAL ligi için saat 15.30 da Ardeşen spor ile Kalkandere spor karşılaşacaklar.

YİNE BİR PAZAR GÜNÜ

Pazar günü saat 15.30 da Derepazarı ilçe Stadı’nda Bal’a terfi maçı vardı. Rize Amatöründe şampiyon olan Kalkandere spor ile BAL liginden gelen Ardeşen spor ilçe Stadı’nda karşılaştılar. Müsabaka tek maç üzerinden oynanacak yenen takım Bal liginde devam edecek. Müsabaka da her iki takım taraftarları yerlerini aldılar acık tribün Kalkandere taraftarı Kapalı tribün Ardeşen spor taraftarına ayrıldı. Her iki kulübün taraftarlarda yoğundu. Müsabakanın hakem triosu Cihat Çeliksoy, Mehmet Terzioğlu,  Adem Deligöz 4.HK. Halil Çakır. Müsabakanın Gözlemci de Trabzon bölgesinden geldi.

Olabilecek taşkınlıklara karşı güvenlik önlemleri son derece mükemmeldi. Müsabaka başladığı güzellikte aynı şekilde sona erdi.

Müsabakada ilk golü Kalkandere spor 6. Dakikada İbrahim yılmazdan geldi. Daha sonra 22. Dakikada Ardeşen spor kazandığı penaltı atışını Burak ile gole cevirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi ( 1-1 ). İkinci yarıda 50. Dakikada Ardeşen spor’ dan Ahmet Gür skoru 2-1 yaptı. Müsabaka bu skorla sona erdi. Maç sonucu Ardeşen spor 2-Kalkandere spor 1. Ardeşen spor bu galibiyetle tekrar Bal ligine devam dedi. Bu galibiyetin ardından Ardeşen spor taraftarı, yönetimi, teknik heyeti ve taraftarı sevinç içerisindeydiler

DEVAM EDECEK

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş