RİZE AK PARTİ İL BAŞKANI ALİM’IN AK PARTİNİN 20.YIL DÖNÜMÜ AÇIKLAMASI

RİZE AK PARTİ İL BAŞKANI ALİM’IN AK PARTİNİN 20.YIL DÖNÜMÜ AÇIKLAMASI 14 Ağustos’ta  Aydınlığa açık, Karanlığa kapalı sloganı ile siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti’nin bu yıl ki kuruluş etkinliklerinin yaşanan doğal afetlerden dolayı ertelendiğini belirten AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim “ Ülkemizin bir çok bölgesinde yaşanan olaylarda hayatını kaybedenlere  Allah’tan rahmet, zarar..

Tarih : Okunma : 72 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE AK PARTİ İL BAŞKANI ALİM’IN AK PARTİNİN 20.YIL DÖNÜMÜ AÇIKLAMASI

14 Ağustos’ta  Aydınlığa açık, Karanlığa kapalı sloganı ile siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti’nin bu yıl ki kuruluş etkinliklerinin yaşanan doğal afetlerden dolayı ertelendiğini belirten AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim “ Ülkemizin bir çok bölgesinde yaşanan olaylarda hayatını kaybedenlere  Allah’tan rahmet, zarar görenlere geçmiş olsun dileklerimi bildiriyorum” dedi.
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI
Ak Parti İl Başkanı ALİM mesajında şu ifadelere yer verdi; 14 Ağustos 2001 tarihinde  Aydınlığa açık karanlığa kapalı sloganıyla siyaset sahnesinde yerini alan partimiz hamdolsun bugün 20. Yıl dönümünü kutlamaktadır. Milletine aşık milletinin özlem ve taleplerinden doğan  Partimizin daha nice 20’li yılları olmasını temenni ediyoruz. Bu kutlu yürüyüşte bize önderlik yapan bu geminin rotasını belirleyen Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyi Erdoğan’la yol yürümeyi aynı davaya hizmet etmeyi bizlere nasip eden Cenab-ı Hakk’a sonsuz hamdü senalar olsun. Şüphesiz çok zorlu yollardan geçtik parti kapatma hareketleri, darbe girişimleri ama yılmadık liderimizin feraseti dik duruşu ve halkımızın desteği ve duasıyla Durmak yok yola devam dedik. Çalışmalarımıza hız kattık. Bu dikenli yolda bizler ayağını seven aşkınan çalışan yorulmaz dedik. AK Parti teşkilatları bu düşünce ve misyonla dünyanın en büyük değil, inandığı yolda yürüyenler olduk. Yolunu, yönünü değiştirenler oldu. Kim dönerse dönsün biz dönmeyiz yolumuzdan dedik. Daha çok çalıştık. Bu çalışmalarda liderimizin gecesini gündüzüne katarak verdiği mücadeleyi yolumuza pusula olarak belirledik ve teşkilatı olarak gücüne güç katmaya devam ediyor. Binlerce yıldır bu coğrafyada barış, dostluk ve kardeşlik içinde birlikte yaşayan, ortak bir kaderi paylaşan, sevinçleri, kederleri, kıvançları ortak olan tüm halkımızın partisi olan AK Parti geçmişten  bugüne yapmış olduğu tüm çalışmalarda tüm Türkiye’yi zenginlikleri ve farklılıklarıyla bölüştüren değil, bütünleştiren iten değil, kucaklayan bir parti olmuştur. Girdiği bütün seçimlerde milletimizin teveccühü ile başarılarını taçlandıran  AK Parti İktidarlarının yaptığı yatırım hamleleriyle birlikte;  sağlıktan eğitime, ulaşımdan ekonomiye, sanayiden tarıma pek çok alanda Türkiye’nin kaderini değiştirecek devrim niteliğinde projelere imza atıldı. 2023,2053 ve 2071 vizyonlarına yönelik önemli adımlar atmaya da devam etmektedir.
Kuruluşundan bu yana partimize emek veren bütün teşkilat mensuplarımıza, gönüldaşlarımıza sağladıkları katkılardan dolayı şükranlarımızı iletiyoruz. Geçmişe vefa geleceği saygı anlayışıyla yürüyüşümüzü sürdürürken Cenab-ı Hakk bu  birlik ve beraberliğimizi ilelebet daim eylesin. Ülkemizde yaşanan sel felaketlerinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletirken hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaşadığımız bu zor süreçlerde devletimiz bütün imkanlarını afetten etkilen bölgelerinde seferber etmiş durumda. Allah’ın izniyle tüm yaraları devlet millet el ele saracağız inşallah.
İl Başkanı Alim yaptığı yazılı açıklamada ; “Halka hizmet Hakka hizmettir düsturuyla ülkemizde yapılmayan her şeyi gerçekleştirerek, icraatlarımızla Yaparsa yine Ak Parti yapar diyerek, Erdemliler Hareketi olarak Türk siyasi tarihinde yerini alan Partimizin kuruluş yıl dönümü ve 20. Yaşı kutlu olsun.” şeklinde açıkladı

İlk yorumu siz yazın